Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

nabízí, prodej, byty 3+kk Španělsko

Costa Adeje, Španělsko

Prodej, Byty 3+kk
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
6 095 000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám jedinečnou nemovitost, která může být vaším novým domovem nebo investicí do budoucnosti. Jsme tu nejenom proto, abychom vám představili tuto konkrétní nemovitost, ale také abychom vám pomohli prozkoumat široké spektrum možností a poradili vám s vašimi individuálními potřebami. Jsme tu proto, abychom vám pomohli udělat to správní rozhodnutí.

Exkluzivně v nabídce projekt nově budovaných apartmánů v komplexu Ponderosa, Costa Adeje, jen pár minut od pláže!

Nově v nabídce projekt nově budovaných moderních apartmánů v komplexu Ponderosa, ve skvělé lokalitě v Costa Adeje, v přízemním patře budovy. Tento apartmán má celkovou plochu 60 m2, rozdělenou mezi 2 ložnice, 1 koupelnu, obývací pokoj s otevřenou vybavenou kuchyní a terasu, kde si můžete užívat krásných výhledů na bazén a okolí. Apartmány jsou aktuálně ve výstavbě a termín dokončení je nejpozději březen 2024. Apartmány jsou dle dokumentace komerční prostory a jsou aktuálně v procesu změny účelu jejich užití.

Komplex Ponderosa aktuálně prochází rekonstrukcí a je zde k dispozici recepce, dva bazény (jeden z nich vyhřívaný), sportovní areál a také společné parkoviště.

Nachází se pouhých 100 metrů od pláže Troya a El Bobo nebo promenády Las Americas s mnoha restauracemi a bary. V blízkosti je pak veškerá občanská vybavenost, nákupní centrum Siam Mall, supermarkety, vodní park Siam Park nebo autobusového nádraží.

Měsíční komunitní poplatek (150 eur) zahrnuje neomezené využívání elektřiny a vody a 25 eur měsíčně pak za satelitní kanály.

Kontaktujte nás pro dostupnost a více informací ještě dnes!

nabízí, prodej, byty 3+kk Španělsko

Popis nemovitosti

Cena6 095 000 Kč
KategorieByty 3+kk
LokalitaCosta Adeje, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná60 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky08231582
Kontaktovat makléře
Mgr. Pavel Berka
CENTURY 21 All Inclusive
+420 731 001 622
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-pavel-berka
IČ: 62102885

Jsem majitelem realitní kanceláře s více než 10 letou tradicí. Mým cílem je nejen nabízet kvalitní služby v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, ale především obohatit život svých klientů.

Mé poslání je eliminovat rizika a ušetřit čas, starosti i peníze, tak aby každý nákup či prodej nemovitosti byl pro klienty příjemným zážitkem. Díky mému osobnímu přístupu a pečlivosti, se budete cítit v bezpečí a naši společnou spolupráci budete považovat za naprosto bezproblémovou.

Mým největším úspěchem je, že se mi podařilo s mým týmem získat titul Kancelář roku v letech 2018, 2020, 2021 a 2022. To je pro mě velká čest a potvrzení, že naše práce má smysl.

Pokud hledáte realitního makléře s stoprocentní korektností, spolehlivostí a schopností řešit i ty nejtěžší situace, jste na správném místě. A pokud třeba uvažujete o vstupu do světa realit jako realitní makléř, rád se s vámi osobně setkám a poradím vám jak na to.

Děkuji vám za váš zájem o mou kancelář a těším se na spolupráci ;)

Looking for an english speaking realtor in Brno? Give me a call now ;)"

Kontaktovat makléře
bgMgr. Pavel Berka