Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej, Byty 3+kk, 115 m² - Kamenné Žehrovice

Kamenné Žehrovice 222

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Garáž, Parkovací stání
  • Terasa
  • Sklep
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

"Váš sen o bydlení v přírodě se může stát skutečností! Prohlédněte si náš nový 114,5m² byt + terasa v Kamenných Žehrovicích k prodeji".

Najděte si svůj nový domov v srdci přírody! Představujeme Vám tento úžasný byt 3+kk o rozloze 114,5 m2 + terasa, který se nachází v malebné obci Kamenné Žehrovice, 5 km od Kladna. Tento prostorný a světlý byt vám nabídne veškerý komfort a klid, který potřebujete pro spokojený život.

Byt je po kompletní rekonstrukci a zahrnuje plovoucí podlahy, zděnou koupelnu se sprchovým koutem a dvěma umyvadly. Obývací pokoj je propojen s kuchyňským koutem a poskytuje přístup na terasu a do zahrady, což umožňuje snadnou integraci venkovního prostoru s interiérem.Cena zahrnuje vlastní garáž, sklep, parkovací stání a zahradu.

Tato nemovitost je ideálním místem pro rodiny hledající klidné bydlení uprostřed zeleně. Zároveň je dobrou volbou pro ty, kteří pracují v Praze - dálnice i veřejná doprava jsou snadno dostupné ( autem 30 min.)

Nejlepších 5 důvodů proč si zakoupit tento byt:

1. Prostornost a světlost: Byt nabídne dostatek místa pro celou rodinu a jeho velká okna zaručují přísun přirozeného světla během celého dne.
2. Klidné prostředí: Dům se nachází v tiché lokalitě obklopené zelení, což poskytuje dostatek soukromí a klidu pro Vaše každodenní životní potřeby.
3. Výborná dopravní dostupnost: Dálnice i veřejná doprava jsou snadno dostupné, což umožňuje rychlé spojení do Prahy i ostatních měst v okolí.
4. Zahrada a terasa: Možnost relaxace na terase či zahradě nabídne skvělé prostředky pro trávení volného času s rodinou a přáteli.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost koupit si svůj nový domov! Kontaktujte mě ještě dnes a dozvíte se více o tomto skvostu v klidné lokalitě Kamenných Žehrovic.

Prodej, Byty 3+kk, 115 m² - Kamenné Žehrovice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 3+kk
LokalitaKamenné Žehrovice 222
OkresKladno
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná115 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Terasaano
Sklepano
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina120V, 230V
OdpadVeřejná kanalizace, Jímka
TopeníÚstřední plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky02131175
Kontaktovat makléře