Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej mezonetu (135 m²) s terasou a nádherným výhledem na moře - Kumbor, Herceg Novi, Černá Hora

Kumbor, Černá Hora

Prodej, Byty 3+kk
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Smíšená
  • Terasa
310 000 EUR

+ provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Toužíte po změně v každodenní rutině? Chtěli byste si vyzkoušet život u moře? Nebo snad přemýšlíte, že byste si u moře pořídili nemovitost, kterou byste mohli pronajímat turistům? A co takhle v zemi, jejíž atraktivita mezi turisty rok co rok stoupá? Pokud jste na některou z otázek odpověděli kladně, čtěte dál.
V Černé Hoře se asi 6 km jihovýchodně od oblíbeného pobřežního města Herceg Novi, nachází vesnice a přímořské letovisko Kumbor. A právě zde nabízíme k prodeji mezonet, který se rozkládá na prvním a druhém patře obytné budovy a jehož užitná plocha činí 135 m².
Centrální místností je zde prostorný obývací pokoj, který je plynule spojen s kuchyňským koutem a jídelnou. Dominantou této místnosti je vestavěný krb, ve kterém budete moct sledovat plápolající oheň za dlouhých zimních večerů. A když bude venku hezky, můžete odsud skrze velká francouzská okna, vyjít na terasu, odkud máte dech beroucí výhled na majestátní hory a azurové Jaderské moře. Světlo, které tato francouzská okna přináší do celého prostoru, vytváří příjemnou atmosféru, ideální pro relaxaci.
Dále tento byt disponuje dvěma pohodlnými a též nádherně prosvětlenými ložnicemi, které mají dostatek nábytku k uložení věcí a působí mimořádně prostorně. Dvě koupelny zde zajistí dostatek soukromí pro každého obyvatele.
O Váš tepelný komfort se v horkých letních dnech postará klimatizace a když nebude stačit, můžete ke zchlazení využít bazén, nacházející se na společném dvoře tohoto obytného domu.
V bezprostřední blízkosti naleznete obchody, pláž a restaurace. A pokud se budete chtít přesunout do většího ruchu, tak Vám nabídne rozmanité možnosti k vyžití nedaleké město Herceg Novi. Toto město, je městem pomerančovníků, exotických květin, parků a klidu. Naleznete zde přes 20 různých pláží, ze kterých je dlouhý a pozvolný vstup do moře, což ocení nejen děti. Na své si zde přijdou jak milovníci vodních sportů, včetně potápění, tak milovníci historie. Rozmanité restaurace, nabízející bohaté množství specialit, zde potěší nejednoho gurmána.
Tento exkluzivní mezonet nabízí naprostou intimitu a je zárukou dobré investice, ať už jako rodinné sídlo nebo jako investiční příležitost k pronájmu, protože je kombinací výjimečné lokality a moderního vybavení, což přináší jeho obyvatelům příjemný a pohodlný prostor pro život.
Neváhejte se na nás s důvěrou obrátit pro více informací nebo domluvení prohlídky.

Prodej mezonetu (135 m²) s terasou a nádherným výhledem na moře - Kumbor, Herceg Novi, Černá Hora

Popis nemovitosti

Cena310 000 EUR + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieByty 3+kk
LokalitaKumbor, Černá Hora
Typ bytumezonet
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná135 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Terasaano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky149411608
Kontaktovat makléře