Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej bytu 3+kk (87 m²) s balkonem, pouze 52 m od moře - Lepetane, Tivat, Černá Hora

Lepetane, Černá Hora

Prodej, Byty 3+kk
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Smíšená
  • Parkovací stání
  • Balkón
294 000 EUR

+ provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Přemýšlíte o tom, že si pořídíte nemovitost u moře, která by se dala využít jak jako bydlení pro Vás, tak jako investice do turistických pronájmů? A co takhle v zemi, jejíž atraktivita mezi turisty každým rokem stoupá?
V Černé Hoře, asi 3 km severozápadně od oblíbeného pobřežního města Tivat, leží vesnice a přímořské letovisko Lepetane a právě zde, nabízíme k prodeji byt 3+kk, jehož celková užitná plocha činí 87 m².
Tento byt se nachází v klidné lokalitě a k moři to odsud máte pouhých 52 metrů.
Interiér si Vás podmaní svou praktičností a účelností. Naleznete zde obývací pokoj, který je plynule propojen s jídelnou a otevřenou kuchyní, ve které máte k dispozici všechno, co potřebujete pro pohodlnou přípravu jídla. Celý tento prostor je nádherně prosvětlený, díky velkým francouzským oknům, skrze které se odsud dostanete na prostorný balkon, ze kterého máte dech beroucí výhled na moře, hory a okolní krajinu. Jen si představte, jak ráno vstáváte a večer zase uléháte, s tímto dokonale romantickým obrazem před očima.
K odpočinku Vám zde poslouží dvě pohodlné ložnice. Kromě toho zde máte k dispozici koupelnu s WC.
Byt je zařízený a vybavený a prodává se s veškerým nábytkem. Parkoviště, které se nachází před budovou, Vám zajistí maximální pohodlí.
Pro milovníky klidu je Lepetane ideální volbou. Kdybyste však někdy zatoužili po větším turistickém ruchu, stačí se vydat do vedlejšího města Tivat, které nabídne další možnosti k vyžití. Toto město se pyšní svými nádhernými plážemi, azurovým mořem a malebným přístavem Porto Montenegro, který láká jachty z celého světa. Množství restaurací, kde si můžete vychutnat čerstvé ryby a tradiční černohorské pokrmy, zde uspokojí nejednoho gurmána. Pro milovníky historie stojí za návštěvu nedaleké město Kotor s jeho středověkým centrem a pevností. Lepetane a Tivat jsou zkrátka ideálním místem pro relaxaci a poznávání jedinečné přírody a kultury Černé Hory.
Neváhejte se na nás s důvěrou obrátit pro více informací a domluvení prohlídky.

Prodej bytu 3+kk (87 m²) s balkonem, pouze 52 m od moře - Lepetane, Tivat, Černá Hora

Popis nemovitosti

Cena294 000 EUR + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieByty 3+kk
LokalitaLepetane, Černá Hora
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná87 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
ParkováníAno
Balkónano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky149411610
Kontaktovat makléře