Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej bytu 3+kk s lodžií, 69 m² - Poděbrady

Studentská 435/25, Poděbrady - Poděbrady II

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Lodžie
  • Výtah
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

REZERVOVÁNO

Byt 3+kk v zrekonstruovaném prvorepublikovém domě, se nachází v centru města Poděbrady, pouze 2 minuty chůze od lázeňské kolonády!

Užitná plocha tohoto bytu je 69 m2 a kromě lodžie k němu náleží také sklepní kóje o velikosti 4 m2.

Srdcem bytu je obývací pokoj s kuchyňským koutem (24 m2) a okny orientovanými na východ. Kuchyňská linka je osazena elektrickou indukční varnou deskou. Na západní straně směrem do klidného vnitrobloku se nachází ložnice (10 m2) s prosklenými dveřmi vedoucími do lodžie (5 m2). Třetí pokoj (12 m2) má okna orientovaná na západ. V koupelně je sprchový kout a toaleta. Dále zde najdete komoru s úložným prostorem o velikosti 2 m2.

Obytné místnosti mají plovoucí podlahy, v chodbě a koupelně je položena keramická dlažba. Vytápění zajišťuje podlahové topení.

Budova, ve které se byt nachází, byla postavena kolem roku 1920 a v roce 2017 prošla kompletní rekonstrukcí, včetně rekonstrukce všech bytových jednotek. Kromě sklepních prostor nabízí dům možnost využití kolárny a vnitrobloku. Je zde malý osobní výtah. PENB - skupina E.

Dům stojí ve velmi příjemné klidné lokalitě s veškerou občanskou vybaveností. Pár kroků od domu najdete obchod s potravinami, restauraci, základní školu i gymnázium. Za 5 minut dojdete na vlakové nádraží, za 7 min na autobusové. Nábřeží řeky Labe je vzdálené 10 min chůze a za 20 minut dojdete k vyhlášenému přírodnímu koupališti bývalého pískovcového dolu - Jezero Poděbrady.

Město Poděbrady má přibližně 14 000 obyvatel a patří do Středočeského kraje, okres Nymburk. Rozkládá se v úrodné nížině při Labi pouze 50 km od Prahy u dálnice D11. Jedná se o velmi příjemné místo pro život. Díky úspěšnému lázeňství je zde dostatek pracovních příležitostí i bohatý kulturní a společenský život. Najdete zde spoustu parků a zeleně a možností pro sportovní vyžití.

Velkou výhodou je rozhodně dostupnost do Prahy. Za půl hodiny autem dojedete na Černý Most a přímý vlak na hlavní nádraží jede 55 minut.

Prodej bytu 3+kk s lodžií, 69 m² -  Poděbrady

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 3+kk
LokalitaStudentská 435/25, Poděbrady - Poděbrady II
OkresNymburk
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná69 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1920
ZařízenýČástečně
Výtahano
Rozměry - výška stropu2,80 m
Lodžieano (5 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
TopeníÚstřední plynové, Podlahové
Nehospodárná E
198 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14431161
Kontaktovat makléře