Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej bytu 3+kk (68 m²) se zahradou (40 m²), 400 m od centra - Poreč, Istrie, Chorvatsko

Poreč, Chorvatsko

Prodej, Byty 3+kk
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Smíšená
  • Parkovací stání
  • Terasa
270 000 EUR

+ provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Toužíte po tom, pořídit si nemovitost u moře, ve které byste mohli trávit čas se svojí rodinou a přáteli, nebo která by se dala využívat k pronájmu turistům?
V oblíbeném chorvatském pobřežním městě Poreč, se pouhých 400 metrů od centra a moře, nachází přízemní byt o dispozici 3+kk, jehož užitná plocha činí 68 m².
Tento byt disponuje vstupní chodbou, která Vás zavede do prostorného obývacího pokoje, který je plynule spojen s kuchyní a jídelnou. Kuchyňský kout je vybaven všemi spotřebiči, pro pohodlnou přípravu jídla. K odpočinku Vám poslouží dvě ložnice, které disponují dostatečným úložným prostorem. A samozřejmě nechybí ani koupelna se sprchovým koutem a WC.
Dominantou tohoto bydlení je ale určitě zahrádka/dvůr o velikosti 40 m², která Vám bude dělat radost nejen svou zelení, ale také prostorem pro posezení pod pergolou, která Vám poskytne stín v horkých letních dnech.
K bytu náleží jedno parkovací stání, což je v turisticky oblíbeném letovisku velkou výhodou.
Do 3 minut chůze odsud máte veškeré potřebné vybavení jako je škola, obchody a další praktické instituce pro pohodlný život.
Pobřežní město Poreč, ve kterém se možná právě Váš budoucí byt nachází, je jednou z nejkrásnějších destinací na pobřeží Jaderského moře. Svou bohatou historií sahající až do starověku, láká návštěvníky kombinací krásných pláží, křišťálově čistého moře a zachovalé architektury.
Pláže v této oblasti nabízejí možnosti koupání, opalování a vodních sportů, jako je potápění a plachtění. Oblast kolem Poreče také nabízí rozsáhlé turistické a cyklistické stezky, které návštěvníkům umožňují prozkoumat kouzelnou istrijskou přírodu. Poreč je navíc známá svými gastronomickými lahůdkami, jako jsou čerstvě ulovené ryby, olivový olej a istrijské lanýže. Četné místní restaurace a taverny nabízejí autentická istrijská jídla, která uspokojí i ty nejnáročnější gurmány.
Neváhejte se ozvat a domluvíme spolu prohlídku. Nabídka je vhodná jak jako investice - vzhledem k turisticky vyhledávané lokaci, tak jako příjemné bydlení.

Prodej bytu 3+kk (68 m²) se zahradou (40 m²), 400 m od centra - Poreč, Istrie, Chorvatsko

Popis nemovitosti

Cena270 000 EUR + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieByty 3+kk
LokalitaPoreč, Chorvatsko
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná68 m²
Plocha pozemku40 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Rok výstavby1980
Míst k parkování1
ParkováníAno
Terasaano (40 m²)
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky149411634
Kontaktovat makléře