Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej prostorného 3+kk (96 m²) v Holešovicích - Praha 7

Tusarova 1464/20, Praha - Holešovice

Prodej, Byty 3+kk Rezervováno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Lodžie
  • Sklep
  • Výtah
rezervováno

Majitel si vyhrazuje právo výběru zájemce dle nejvyšší možné nabídky a dalších kritérií., včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Vzdušný, světlý a prostorný byt (89 m²) v prvním patře cihlového domu s kouzelným vnitroblokem je ideálním zázemím pro rodinu, která se nechce vzdát bydlení v centru Prahy. Holešovice mají svůj genius loci, na který místní patrioti nedají dopustit, a navíc je odsud všude blízko pěšky, tramvají nebo třeba i na sdílených bicyklech. A máte-li kola vlastní, uskladníte je pohodlně v opravdu velkém sklepě.

Byt s originálním půdorysem nabízí nadstandardní výměry rohového obývacího pokoje i obou ložnic, menší lodžii (2 m²) a extra velký sklep (10 m²). Jedna z ložnic je navíc doplněna o patro na spaní, kam bez problému uložíte až 3 děti a je zde vestavěná skříň, stejně jako ve vstupní chodbě. Důkladná a kvalitní rekonstrukce proběhla před 15 lety, od té doby je byt pečlivě udržován. Ohřev teplé vody je zajištěn boilerem, topení elektrické + krb v obývacím pokoji, který v zimě podtrhne atmosféru útulného domova.

Hned u domu je park, kde si všechny věkové kategorie přijdou na své. Do školy a školky to děti mají jen přes ulici, na kroužky také. Holešovice nabízí širokou škálu možností pro každodenní život i volný čas. A to i pro dospělé: kavárny, bistra, bary, puby, každý podnik s jedinečnou atmosférou a provozovaný často místními usedlíky, stejně jako antikvariáty, barbershopy, pekařství a další obchůdky, alternativní i tradiční kulturní scény. V každé ulici si přijdete na své.

Díky Štvanické lávce, otevřené v červenci 2023, se obyvatelům Holešovic otevřelo příjemné a rychlé cyklo a pěší propojení nejen s ostrovem s plovárnou, piknikovými místy a dalším vyžitím, ale i s Karlínem a centrem města.

A až budete po návratu domů chtít zůstat na čerstvém vzduchu a vychutnat si nerušený klid, najdete ho v zelené zahradní oáze soukromého vnitrobloku.

Auto v této lokalitě možná ani nebude nutné, ale kdyby náhodou, parkování na ulici je s rezidentskou kartou bezproblémové a napojení na městský okruh rychlé.

Toužíte-li bydlet se svou rodinou ve vnitřní Praze a v blízkosti Vltavy, pak tento byt v Holešovicích je tou správnou volbou. Nabídka je však zajímavá i pro investory a pronájem, protože stále více rodin s dětmi volí namísto vlastního bydlení cestu pronájmu bytu v této dispozici a kategorii.

Energetický štítek budovy (PENB) nebyl zatím dodán, dle zákona proto uvádíme nejméně úspornou kategorii "G".

Prodej prostorného 3+kk (96 m²) v Holešovicích - Praha 7

Popis nemovitosti

Cenarezervováno Majitel si vyhrazuje právo výběru zájemce dle nejvyšší možné nabídky a dalších kritérií., včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieByty 3+kk
LokalitaTusarova 1464/20, Praha - Holešovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná95 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuRohový
Umístění objektuCentrum obce
Výtahano
Lodžieano (2 m²)
Sklepano (6 m²)
TelekomunikaceKabelové rozvody
DopravaMHD
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
PENB nedodán G
Stav zakázkyRezervováno
Číslo zakázky15741007
Kontaktovat makléře