Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej krásného světlého 3kk, 85m2 v zeleni s velkou lodžií

Zahradníčkova, Praha - Košíře

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Lodžie
  • Sklep
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení klienta nabízíme prostorný byt 3kk s jižně orientovanou velkou lodžií. Velmi kultivovaným interierem celého domu vstupujeme do 2NP. Byt disponuje rozlehlou vstupní halou, ze které se vchází od všech obytných, potažmo obslužných místností. Dva pokoje jsou orientovány na sever do klidného vzrostlého zeleného parku, obývací pokoj 32,5m2 je pak orientován na jih a po celé jeho délce je situována lodžie 8,26m2. Koupelna je osazena rohovou vanou a toaleta je umístěna samostatně. K bytu náleží komora 4,9m2, která se nachází mimo byt, ale v patře příslušné jednotky. Mimo jiné je k v domě k dispozici velká kočárkárna a sušárna. Tento byt je ideální pro zájemce o rodinné bydlení, v okolí jsou velmi příjemné zelené plochy, stezky pro kola i kočárky kolem Motolského potoka a možnost koupání. Na druhou stranu zdůrazňujeme velmi dobrou dopravní dostupnost tramvají /5linek/ do centra. Doporučujeme prohlídku.

Prodej krásného světlého 3kk, 85m2  v zeleni s velkou lodžií

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 3+kk
LokalitaZahradníčkova, Praha - Košíře
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná85 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Lodžieano (8 m²)
Sklepano (5 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, MHD
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
94 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky12521075
Kontaktovat makléře
Mgr. Kateřina Kočařová
CENTURY 21 General
+420 777 558 128
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-katerina-kocarova
IČ: 44863233

"Milí přátelé,

vždy jsem měla mnoho zájmů a život mne vedl různými cestami. V dětství mne moc bavilo výtvarno, design a návrhy interierů. Po maturitě jsem se zamilovala do práva a vystudovala jsem Právnickou fakultu Univerzity Karlovy. Moc se mi líbilo tvořit jednoduché, spravedlivé, oboustranně vyvážené smlouvy, tak důležité pro další životy jednotlivých lidí. Mám ráda harmonii, přehledné vztahy, jasné podmínky a precizní práci. Pracovala jsem v advokacii i v notářské kanceláři. Po čase se ozvalo znovu moje tvořivé já a založila jsem e shop s designovými doplňky do bytu. Poté jsem si vystudovala ještě školu interiérového designu a doplnila to kurzy feng shuei.

Že je to příliš nesourodé? Ale vůbec ne! Konečně ve světě realit se vše před lety krásně propojilo. Svým klientům ráda a s přehledem vysvětlím, jak bude prodej či koupě probíhat po právní stránce, při přípravě a focení nemovitostí využívám své zkušenosti z oblasti návrhů a realizace interiérů. Nemovitost dobře připravím k prodeji prostřednictvím home stagingu. Při vyjednávání o ceně uplatním své obchodní zkušenosti majitelky e shopu. Po skončení transakce mohu poradit i s následným zařizováním nového domova.

Věřte nebo ne, spokojený klient je pro mne ta největší odměna.

Já miluju svou práci.
Vaše Kateřina"

Kontaktovat makléře
bgMgr. Kateřina Kočařová