Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej mezonetového bytu 3+kk / 134 m2 v Košířích

Plzeňská 951/125, Praha - Košíře

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
  • Výtah
prodáno

REZERVACE, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout prodej výjimečného, slunného, a prostorného mezonetového bytu 3+kk přímo naproti parku Klamovka. Byt vznikl spojením bytu v posledním patře cihlového domu a půdního prostoru nad ním. Dřevěné schodiště, které je nenásilně a vkusně obestavěno knihovnou, dřevěné přiznané trámy a dřevěná podlaha podtrhují kouzlo a celkový příjemný dojem z bytu. Ve spodním patře se nachází otevřený velký obytný prostor, který je orientovaný na 3 světové strany. Severní část bytu vyplňuje kuchyň, která je vybavená všemi spotřebiči. Neobyčejně velkorysý kuchyňský ostrůvek opticky rozděluje kuchyňskou a obývací část. Ve spodním patře se též nachází ložnice, velká koupelna s rohovou vanou a samostatné WC s malým umývadlem a bidetovou sprchou. V předsíni do písmene L jsou ve všech prostorách na míru udělané vestavěné skříně, které skýtají dostatek úložného prostoru.
Horní patro je nyní využíváno jako velká ložnice. Byt je nezávislý na společném vytápění, má nový vlastní plynový kotel, který zabezpečuje topení a ohřev vody. Internet je přes optiku, stabilní a rychlý.
K bytu náleží parkovací stání v zahradě / vnitrobloku.
Veškerá občanská vybavenost je v bezprostřední blízkosti. Na metro Anděl jsou to pouze 3 zastávky tramvají. Lidl je naproti domu. Park Klamovka a nedaleký Petřín je bonusem. Doporočuji prohlídku.

Prodej mezonetového bytu 3+kk / 134 m2 v Košířích

Popis nemovitosti

Cenaprodáno REZERVACE, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 3+kk
LokalitaPlzeňská 951/125, Praha - Košíře
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Typ bytumezonet
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná134 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Půdní vestavbaano
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky08531120
Kontaktovat makléře
Jana Šišová
CENTURY 21 Alex
+420 734 799 331
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-sisova
IČ: 45710546

"Po gymnáziu jsem vystudovala Sociálně právní akademii. Spojení sociální a právní sféry se mi na trhu s nemovitostmi velice hodí.
Věřím, že otevřená komunikace makléře a zázemí renomované realitní kanceláře vede ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Troufám si říci, že mám vrozený talent pro jednání s lidmi a hlavně mě to baví :-) Klienti, se kterými jsem spolupracovala, mě doporučují svým kamarádům a známým a to je pro mě nejlepší zpětná vazba.

Kontaktovat makléře
bgJana Šišová