Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Moderní byt 3+kk s terasou, garáží a parkovacím stáním, Praha 5 - Motol

Jeřabinová 295/17, Praha - Motol

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Garáž, Parkovací stání
  • Terasa
  • Výtah
prodáno

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Ústně rezervováno
Dobrý den, v rámci ALL INCLUSIVE SERVISU vám nabízíme ke koupi velmi zajímavý byt 3+kk s prostornou terasou, garážovým stáním (+ vlastní venkovní parkovací stání lze přikoupit za cenu 200.000Kč), v oblíbené lokalitě Praha 5 - Motol.
Tuto nemovitost ocení především nároční klienti, kteří hledají bezpečné a klidné rodinné bydlení v obklopení přírody, se skvělou dopravní dostupností a kompletní občanskou vybaveností.
Bytová jednotka o rozloze 60 m2, terasou o rozloze 8 m2, se nachází ve 4. patře cihlového bytového domu s výtahem (projekt z roku 2003). Dispoziční řešení bytu nabízí vstupní halu s velkou šatní skříní s dostatkem úložného prostoru, světlý obývací prostor propojený s kuchyňským koutem vybaveným moderní kuchyňskou linkou se značkovými vestavěnými spotřebiči (Bosh, Siemens), a také vstupem na terasu. Dále ložnici s vestavěnou skříní, samostatný pokoj využívaný jako dětský, koupelnu s vanou a podlahovým topením, samostatné WC.
Nemovitost se nabízí jako kompletně vybavená viz fotografie – v obývacím pokoji je k dispozici stěna vyrobená na míru, v menším pokoji je dřevěný nábytek také vyráběný na míru, v koupelně zůstává pračka a sušička. Okna jsou plastová a jsou vybavena předokenními roletami. V obývacím prostoru je dřevěná podlaha.
Dominantou této bytové jednotky je jistě terasa s jihozápadní orientací, nabízející báječné výhledy do okolní krajiny a poskytující soukromí i místo vhodné k odpočinku a relaxaci ve vašich volných chvílích. Velmi rychle si zvyknete trávit tu romantické chvilky nebo zde naopak budete rádi hostit vaše přítele například při grilování.
Rozloha místností: Obývací pokoj s kuchyní 25,7 m2 + pokoj 13,5 m2 + pokoj 7,9 m2 + chodba 6,7 m2 + koupelna 4,9 m2 + WC 1,4 m2 + terasa 7,8 m2.
K bytu náleží jedno garážové stání v domě s vjezdovými vraty na dálkové ovládání (aplikace v mobilním telefonu) a také jedno vlastní venkovní parkovací stání v ulici pod domem, které je možné přikoupit za cenu 200.000Kč. Sklep v domě není. Jedná se o velmi klidný a čistý dům s dobrými sousedskými vztahy a fungujícím SVJ.
Měsíční poplatky za byt a garážové stání činí aktuálně cca 4.300 Kč, poplatky za elektřinu činí cca 2.100Kč.
Bytový dům stojí na konci klidné ulice Jeřabinová, v bezprostřední blízkosti domu je autobusová i tramvajová zastávka, zastávka metra je vzdálena cca 10 min pěšky. Stejně tak nedaleko domu naleznete FN Motol, nemocnici Homolka, vyhlášenou základní školu, skvělou soukromou MŠ a bazén. Samozřejmostí jsou obchody, služby, restaurace, lékaři apod. Jedná se o velmi populární lokalitu především díky množství zeleně a přírody – nedaleká obora Hvězda, park Ladronka a o něco vzdálenější přírodní rezervace s koupalištěm Divoká Šárka.
Koupi této nemovitosti můžeme jednoznačně doporučit. Získáte moderní a bezpečné rodinné bydlení ve vyhledávané lokalitě nedaleko centra metropole. V případě zájmu o více informací a prohlídku nemovitosti, kontaktujte naši makléřku.

Moderní byt 3+kk s terasou, garáží a parkovacím stáním, Praha 5 - Motol

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 3+kk
LokalitaJeřabinová 295/17, Praha - Motol
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná68 m²
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2003
ZařízenýAno
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahano
Terasaano (8 m²)
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
74 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14431484
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Banka

Banka

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

MHD

MHD

Kino

Kino

Divadlo

Divadlo

Kulturní centrum

Kulturní centrum

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Nemocnice

Nemocnice

Obchod

Obchod

Večerka

Večerka

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Fitness

Fitness

Bazén

Bazén