Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej jedinečného bytu 3+kk / 114 m² v Nuslích

Křesomyslova 599/8, Praha - Nusle

Prodej, Byty 3+kk
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Sklep
13 770 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout prodej výjimečného mezonetového bytu u Botiče, naproti novému projektu Nuselský pivovar. Byt byl v r.1998 vestavěn do velkorysého střešního prostoru v 5. patře dobře udržovaného domu bez výtahu. V obývacím pokoji je přiznané dřevěné trámoví, které činí byt velice útulným. Orientovaný je jiho-východně do vnitrobloku. Kuchyňská linka, která je originálně umístěná na stupínku disponuje velkým množstvím úložného prostoru. Dětský pokoj se dvěma střešními okny je orientován severo-západně. Koupelna s oknem je vybavená vanou, umývadlem a pračkou. WC je samostatné. Po subtilním točitém schodišti se dostanete na galerii, kde je umístěná ložnice, ke které přisedá prostorná šatna taktéž s oknem. Ohřev vody i topení je prostřednictvím nového plynového kotle zn. Immergas. Fond oprav je 3.694 Kč. K bytu patří i 10 m2 velký sklep v suterénu domu. V bezprostřední blízkosti je veškerá občanská vybavenost, MŠ, ZŠ, SŠ. V těsném sousedství domu je park Fidlovačka, cestou podél Botiče se za 5 minut dostanete do parku Folimanka nebo na druhou stranu do Gröbovky. Byt je v osobním vlastnictví, s případnou hypotékou rádi pomůžeme. Doporučuji prohlídku.

Prodej jedinečného bytu 3+kk / 114 m² v Nuslích

Popis nemovitosti

Cena13 770 000 Kč včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 3+kk
LokalitaKřesomyslova 599/8, Praha - Nusle
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Typ bytumezonet
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná114 m²
Plocha podlahová106 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Umístění objektuCentrum obce
ZařízenýČástečně
Výtahne
Sklepano (10 m²)
PlynIndividuální
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky08541095
Kontaktovat makléře
Jana Šišová
CENTURY 21 Alex
+420 734 799 331
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-sisova
IČ: 45710546

"Po gymnáziu jsem vystudovala Sociálně právní akademii. Spojení sociální a právní sféry se mi na trhu s nemovitostmi velice hodí.
Věřím, že otevřená komunikace makléře a zázemí renomované realitní kanceláře vede ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Troufám si říci, že mám vrozený talent pro jednání s lidmi a hlavně mě to baví :-) Klienti, se kterými jsem spolupracovala, mě doporučují svým kamarádům a známým a to je pro mě nejlepší zpětná vazba.

Kontaktovat makléře
bgJana Šišová