Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej, Byt 3+kk, 101 m², Terasa 23 m², Předzahrádka 26 m² + Garážové stání - Praha - Radlice

Radlická 348/142, Praha - Radlice

Prodej, Byty 3+kk
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Smíšená
  • Vybavený
  • Garáž, Parkovací stání
  • Terasa
  • Sklep
  • Výtah
19 500 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Rádi bychom Vám představili jedinečnou příležitost k nákupu luxusního a prémiového bytu 3+KK ve vyhledávané lokalitě Praha - Radlická. Tento byt ve 4. patře o rozloze 101 m² se vyznačuje nejenom svým rozsahem a komfortem, ale také moderním designem a prvotřídním vybavením.
Po vstupu do bytu vás uvítá prostorná chodba s vestavěnými skříněmi, které přidávají nejen k eleganci interiéru, ale také poskytují dostatek úložného prostoru. Rozlehlý obývací pokoj spojený s moderním kuchyňským koutem tvoří jádro bytu, nabízející ideální prostor pro setkávání s přáteli nebo rodinné večeře.
Dále zde najdeme dětský pokoj a přepychovou ložnici, které nabízí dostatek místa pro odpočinek a relaxaci. Koupelna je elegantně vybavena velkoformátovým obložením a disponuje jak vanou, tak i sprchovým koutem. Samostatná toaleta přidává další úroveň pohodlí a praktičnosti.
Výhody tohoto bytu nekončí uvnitř. K dispozici je také terasa o rozloze 23 m² a předzahrádka o ploše 26 m², které poskytují dotek přírody a zároveň krásný výhled na Prahu, což dodává bytu další unikátní prvek. Venkovní elektrické žaluzie zajišťují optimální kontrolu nad světlem a soukromím.
Podlaha v bytě je vybavena vytápěním a kvalitní dubovou plovoucí podlahou, což dodává prostoru nejenom eleganci, ale také teplo a příjemný dojem.
K tomuto bytu dále náleží velké garážové stání umístěné v suterénu bytového domu.
Byt je umístěn chytře dále od ruchu velkoměsta a to v moderní novostavbě ve svahu, která byla postavena v roce 2015. Tato konstrukce poskytuje vyvážený a moderní životní prostor, který splňuje nejvyšší standardy kvality.

Na metru Radlická jste od bytu do 5 minut, což zajišťuje snadnou dostupnost do centra města. Veškerá občanská vybavenost je samozřejmostí - škola, školka, tenisové kurty a fitness jsou hned naproti domu.
Tento byt není jen o bydlení, ale o celkovém životním stylu. Jestli hledáte kombinaci luxusu, moderního designu, komfortu a krásného výhledu, tak jste na správném místě.
Kontaktujte makléře pro další informace a domluvte si prohlídku - toto může být váš nový domov v srdci Prahy, kde se pojí elegance s výjimečným bydlením.

Prodej, Byt 3+kk, 101 m², Terasa 23 m², Předzahrádka 26 m² + Garážové stání - Praha - Radlice

Popis nemovitosti

Cena19 500 000 Kč včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 3+kk
LokalitaRadlická 348/142, Praha - Radlice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Nízkoenergetickýano
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná101 m²
Plocha zahrady26 m²
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2015
ZařízenýAno
Bezbariérovýano
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahano
Terasaano (23 m²)
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
Velmi úsporná B
76.2 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky09431408
Kontaktovat makléře
Ing. Erik Šulc
CENTURY 21 Dream
+420 607 000 021
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-erik-sulc
IČ: 08629048

Jsem spolehlivý a upřímný realitní makléř s certifikací a se zaměřením na potřeby a osobní přání klientů. Práce v realitách je pro mě životní styl, který prožívám naplno a své tempo nehodlám snižovat. Chci, aby moje uskutečněné prodeje a pronájmy nemovitostí vedly k tomu, že klient bude naprosto spokojen a v budoucnu se na mě s radostí a důvěrou opět obrátí.

Kontaktovat makléře
bgIng. Erik Šulc