Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej bytu 3+kk, 94 m2 + dvě lodžie, Praha 5 - Stodůlky

Kettnerova 2059/6, Praha - Stodůlky

Prodej, Byty 3+kk Rezervováno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Lodžie
  • Výtah
rezervováno

Popis a parametry nemovitosti

Chcete bydlet v bytě a přitom mít díky praktickému interiérovému uspořádání pocit, že žijete v prostorném rodinném domě?
Nabízíme Vám komfortní byt 3+kk v OV s podlahovou plochou 94,2 m2 se dvěma lodžiemi o velikosti 6,2 m2, 2,6 m2 a sklepem 5,9 m2 (celková plocha činí 108,9 m2) v Praze 5-Stodůlky.
Nachází se ve 3. patře kompletně revitalizovaného panelového domu a vyniká zajímavě řešeným interiérem.
Díky zdařilé rekonstrukci v bytě není nouze o úložné prostory, k dispozici je samostatná vstupní chodba, dále komora a prostorná hala, do níž můžete umístit třeba pracovní stůl nebo běžecký pás. V bytě dále najdete obývací pokoj se vstupem na lodžii, moderní praktickou a plně vybavenou kuchyň, dvě neprůchozí ložnice, koupelnu s vanou, samostatný sprchový kout a oddělenou toaletu. Komfort bydlení zajišťuje v letních měsících klimatizační jednotka. Prostorný sklep je k dispozici hned vedle dveří do bytu.
V bezprostředním okolí domu se nachází kompletní občanská vybavenost (školka, škola, nákupní centrum, pošta, poliklinika s lékárnou, restaurace, kavárny atd). Nechybí ani dostatek míst pro aktivní odpočinek či relaxaci, sportovat nebo procházet se můžete v Centrálním parku se Stodůleckým rybníkem nebo malebném Prokopském údolí. I Vaše děti zde budou spokojené, pro hraní si mohou vybrat hned z několika dětských hřišť. Ke stanici metra B Luka jsou to pouhé 4 minuty chůze, odkud jste za 15 minut v centru Prahy.
Pokud hledáte bydlení, do kterého se můžete nastěhovat bez potřeby jakýchkoli dalších úprav a investic, neváhejte mi zavolat, ráda Vám byt osobně ukážu.
Těšit se na Vás bude makléřka Lucie

Prodej bytu 3+kk, 94 m2 + dvě lodžie, Praha 5 - Stodůlky

Popis nemovitosti

Cenarezervováno
KategorieByty 3+kk
LokalitaKettnerova 2059/6, Praha - Stodůlky
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná89 m²
Plocha podlahová94 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
ZařízenýČástečně
Výtahano
Lodžieano (6 m²)
Úsporná C
339 kWh/m²/rok
Stav zakázkyRezervováno
Číslo zakázky14241026
Kontaktovat makléře
Lucie Chourová, DiS.
CENTURY 21 Harmony
+420 603 590 794
[email protected]
www.century21.cz/makler-lucie-chourova-dis
IČ: 08113831

"Co o Lucii říká ředitel kanceláře pan Marek Čihák ?
„Lucie má bohaté zkušenosti v jednání s klienty. Její pozitivní energie spojená s upřímným empatickým zájmem o pomoc klientům i v těch nejsložitějších případech a životních situacích z ní dělá makléřku, kterou ocení každý prodávající. Pravidelně se vzdělává, konzultuje a aplikuje při prodeji moderní trendy. Doporučuji klientům spolupracovat s Lucií na bázi výhradní dohody. Zodpovědně se o Vás postará od A do Z“"

Kontaktovat makléře
bgLucie Chourová, DiS.