Prodej bytu 3+kk/B s garážovým stáním, Praha 10

V olšinách 3140/108, Praha - Strašnice

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Balkón
  • Sklep
prodáno

včetně poplatků, včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme prodej bytu 3+kk s balkonem, garážovým stáním a sklepem. Byt o rozloze 73 m2 se nachází ve 2 NP cihlového domu. Byt prošel částečnou rekonstrukcí: výměna podlah v pokojích, na chodbě a v kuchyni, nová kuchyňská linka, plastová okna, toaleta. V domě proběhla výměna stoupaček.
V bytě jsou 2 ložnice, obývací pokoj propojený s kuchyní, šatna, koupelna a toaleta zvlášť. K bytu náleží balkon, který bezprostředně navazuje na terasu. Terasa patří do vlastnictví domu, ale vstup na terasu je možný pouze z tohoto bytu.
K bytu náleží sklep v 1NP a garážové stání umístěné ve 2PP.
Dům má výbornou polohu. Pouze 5 min pěšky na metro i BUS Strašnická. Přímo u domu je park (dětské hřiště, posilovací stroje, dopravní hřiště), v domě se nachází prodejna BILLA. 5 min od domu SKATE PARK GUTOVKA, minigolf, vodní svět, mateřská i základní škola. Veškerá občanská vybavenost na dosah ruky.
Byt je nyní v družstevním vlastnictví, avšak převod do OV je možný v březnu 2O22, tj. je možné byt financovat hypotékou. Většina bytů v domě je již převedena do OV. Byt má splacenou anuitu.
Majitel si vyhrazuje právo prodat byt nejvýhodnější nabídce.

Prodej bytu 3+kk/B s garážovým stáním, Praha 10

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně poplatků, včetně provize
KategorieByty 3+kk
LokalitaV olšinách 3140/108, Praha - Strašnice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná73 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Balkónano (2 m²)
Sklepano (2 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky125-11-117
Kontaktovat makléře
Ing. Lucie Bilá
CENTURY 21 General
+420 604 271 207
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-lucie-bila
IČ: 02797976

"Pro realitního makléře není nic lepší než uzavřený obchodní případ, na konci kterého jsou spokojení jak prodávající tak kupující, ale tím to nekončí... Nejpodstatnější jsou pozitivní reference klientů a doporučení realitního makléře svým kamarádům a známým.
Tohle je moje cesta, tímto se řídím již delší čas a nyní výhradně prodávám jen na doporučení svých klientů. To samé se snažím docílit i u našich makléřů. Aby svou práci odvedli na 100%, aby byli profesionální, zodpovědní, samostatní, vytrvalí a snažili se klientům naslouchat, až pak mohou očekávat pozitivní reakce klientů a jejich doporučení.
Abychom byli nenahraditelnými, musíme být odlišní. (C. Ch.)
Doufám, že budeme pro Vás nenahraditelnými a přesvědčíme Vás naší odlišností od jiných makléřů naší profesionalitou, trpělivostí, vytrvalostí, zodpověností, samostatností a uměním naslouchat!
V realitách se věnuji zejména rezidenčním nemovitostem a developerským projektům."

Kontaktovat makléře
bgIng. Lucie Bilá