Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej bytu 3+kk se zasklenou lodžií a komorou,72 m²,P9- Prosek, ulice Jablonecká

Jablonecká 360/21, Praha - Střížkov

Prodej, Byty 3+kk Rezervováno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Lodžie
  • Sklep
  • Výtah
rezervováno

včetně provize, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Lokalita, kde se tato nemovitost nachází, je naprosto jedinečná především proto, že na zastávku metra C – Střížkov to budete mít pouhých 150 m od domu, a přesto se si budete užívat naprostého klidu. Od hlavní komunikace je totiž dům, kde se nachází nabízená bytová jednotka, oddělen prostřednictvím relaxační zóny parku Přátelství. Cesta do centra Prahy městskou hromadnou dopravou odsud trvá pouhých dvacet minut.

Přímo z bytu si můžete vychutnat výhled na zeleň místního, krásně udržovaného a architektonicky atraktivně řešeného, parku, kde se kromě jiného mohou Vaše děti bezpečně projet na kole, a Vy budete mít tu výhodu, že na ně uvidíte přímo z vlastní zasklené lodžie (5,5 m2). V centru parku se nachází velká fontána, v níž se v parních letních dnech můžete osvěžit a v zimě dokonce i zabruslit. Stejně tak sem můžete zajít na kávu nebo si dát něco dobrého k snědku.

Díky povedené rekonstrukci nabízí tato nemovitost praktickou a velice vhodně řešenou dispozici včetně dostatečného úložného prostoru. Ke skladování věcí můžete navíc využít i praktickou komoru (1,2 m²), která se nachází na stejném podlaží jako byt samotný .

Už na první pohled je zřejmé, že dům je skvěle udržovaný, a že zde dobře funguje společenství vlastníků. Určitě ušetříte na provozních nákladech, neboť topný systém domu je veden přes tento byt, a k tepelným úsporám přispívá i nedávné zateplení fasády domu.

Na běžný nákup můžete zajít do lokálních supermarketů Penny Market, Lidl nebo Billa. Za většími nákupy, do kina nebo do bazénu, to budete mít kousek do blízkých Letňan (Obchodní centrum Letňany, Cinema City Letňany, vodní svět Lagoon Letňany). V docházkové vzdálenosti se nachází několik základní a mateřských škol, dětských a sportovních hřišť, poliklinika, lékárna a široká škála restaurací a kaváren.

Prohlédněte si přiložené fotografie a půdorysy a přijďte se tento jedinečný byt osobně podívat.

Prodej bytu 3+kk se zasklenou lodžií a komorou,72 m²,P9- Prosek, ulice Jablonecká

Popis nemovitosti

Cenarezervováno včetně provize, cena k jednání
KategorieByty 3+kk
LokalitaJablonecká 360/21, Praha - Střížkov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná72 m²
Plocha podlahová66 m²
Počet podlaží11
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Výtahano
Lodžieano (5 m²)
Sklepano (1 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaDálnice, Silnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
97 kWh/m²/rok
Stav zakázkyRezervováno
Číslo zakázky144311045
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Banka

Banka

Pošta

Pošta

MHD

MHD

Kino

Kino

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Obchod

Obchod

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Bazén

Bazén

Ing. Martin Hais
CENTURY 21 4fin Reality Praha, Ke Štvanici
+420 226 256 126
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-martin-hais
IČ: 63114208

Několik předchozích let jsem pracoval v největších českých bankách v různých obchodních pozicích včetně těch manažerských. Společně s týmem spolupracovníků jsem se zde spolupodílel a nesl osobní zodpovědnost za realizaci jedinečných obchodních transakcích s nadnárodními společnostmi a lídry českého trhu, které nikoliv ojediněle dosahovaly řádů miliard českých korun.

Předchozí dlouholetá zkušenost a práce s těmi nejnáročnějšími firemními manažery a vlastníky, se mi stala více než dobrým základem pro mé současné profesní zaměření. Realitnímu zprostředkování se úspěšně věnuji od dubna roku 2021 . V červnu letošního roku jsem navázal spolupráci se společností 4Fin Reality Better together, která je součástí nadnárodní skupiny Century 21.

Mám vysokoškolské vzdělání ekonomického směru , hovořím anglicky a německy, a pracuji tedy jak pro českou, tak i zahraniční klientelu. S mými klienty nejčastěji diskutujeme aktuální vývoj realitního trhu, výši prodejní ceny nemovitosti, možnosti financování nového bydlení nebo otázku jak sehnat slušného nájemníka.

Mojí největší osobní motivací a odměnou je spokojenost obou stran obchodu a klient, který se ke mně s důvěrou vrací.

Kontaktovat makléře
bgIng. Martin Hais