Prodej prostorného bytu 3+kk, 97 m² - Praha - Vinohrady

Šubertova 1273/6, Praha - Vinohrady

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Družstevní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Balkón
  • Výtah
prodáno

Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme nabytí družstevního podílu odpovídajícího právu družstevního nájmu prostorné bytové jednotky 3+kk na pražských Vinohradech.  

Byt se nachází ve 2.NP šestipatrového rezidenčního domu v ul. Šubertova. Jednotka o rozloze 97,1 m2 je složena z prostorné vstupní haly s kuchyňským koutem, 3 pokojů, koupelny s vanou, samostatným WC a komorou pro zajištění úložného prostoru. Okna a stylový balkon jsou orientovány na západ, do klidné ulice.
Byt je určený k rekonstrukci, nicméně nedávno došlo k renovaci původních oken a kompletní výmalbě. Díky vysokým stropům působí byt vzdušným a prostorným dojmem.

K bytu náleží sklepní kóje o velikosti 3,1 m2 v suterénu domu.

Byt není v současné chvíli obsazen stávajícím členem družstva, a proto bytové družstvo přijme nového člena do Družstva, kterému vznikne nový družstevní podíl spojený s právem nájmu tohoto družstevního bytu. Bytové družstvo Šubertova 1273/6 preferuje zájemce pro dlouhodobé užívání bytu odpovídajícího družstevnímu podílu z důvodu zachování klidného rezidenčního charakteru domu Šubertova 1273/6. Krátkodobé pronájmy nabízeného bytu nejsou vítány.

Dům se nachází v těsné blízkosti náměstí Míru hned vedle Vinohradského divadla, kde najdete nespočet restaurací, kaváren, divadlo, obchod s potravinami, ale také městský úřad, banky, školy, poštu a ostatní občanskou vybavenost.

V pěší vzdálenosti je park Riegrovy sady nebo Havlíčkovy sady. Lokalita je vhodná jak pro rodiny s dětmi, tak pro jedince, kteří chtějí plně využít génius loci centrální a nejzelenější pražské městské části.

Okolí nabízí nejen plnou občanskou vybavenost, ale také skvělou dopravní dostupnost - zastávka metra a tramvaje přímo na náměstí Míru. Nedaleko se nachází také Hlavní nádraží, Muzeum a I.P. Pavlova a náměstí Jiřího z Poděbrad.

Rezidenční parkování na modré zóně.

Prodej prostorného bytu 3+kk, 97 m² - Praha - Vinohrady

Popis nemovitosti

Cenaprodáno Prodávající si vyhrazuje právo vybrat kupujícího na základě jím zvolených kritérií.
KategorieByty 3+kk
LokalitaŠubertova 1273/6, Praha - Vinohrady
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíDružstevní
Převod do OV
Plocha užitná97 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuRohový
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
Výtahano
Balkónano (2 m²)
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky12831041
Kontaktovat makléře