Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej bytu 3+kk (70 m²) s terasou, pouhých 250 m od moře - Umag, Istrie, Chorvatsko

Umag, Chorvatsko

Prodej, Byty 3+kk
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Smíšená
  • Vybavený
  • Parkovací stání
  • Terasa
375 000 EUR

+ provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Už jste někdy přemýšleli o tom, že byste si chtěli vyzkoušet středomořský život? Nebo toužíte po tom, vlastnit u moře nemovitost a pronajímat ji turistům? A co takhle v Chorvatsku – zemi s překrásnými přírodními scenériemi, nekonečně modrým mořem a rozmanitými gastronomickými specialitami?
V oblíbeném pobřežním městě Umag, nabízíme k prodeji byt o dispozici 3+kk, který se nachází v prvním patře obytné budovy a jehož užitná plocha je 70 m². Tento byt leží pouhých 250 m od moře, což je z hlediska turismu velmi atraktivní lokalita.
Skládá se ze vstupní chodby, jenž Vás zavede do centrální místnosti, kterou je prostorný obývací pokoj, plynule spojený s kuchyňským koutem. Kuchyňský kout je vybaven všemi spotřebiči, pro pohodlnou přípravu jídla. Celá tato místnost je bohatá na přirozené světlo a to zejména díky velkým francouzským oknům, skrze která se odsud dostanete na velkou zastřešenou terasu. Tato terasa Vám díky zastřešení umožní pobyt venku za každého počasí a kromě posezení zde máte k dispozici gril, na kterém si za letních večerů můžete připravovat nejrůznější speciality a přitom si užívat nádherné západy slunce. Terasa má pohyblivou elektronickou střechu i bočnice.
Byt dále disponuje dvěma pohodlnými ložnicemi, které mají dostatečný úložný prostor. K tomu máte v tomto komfortním obydlí také dvě koupelny – jedna s vanou, druhá se sprchovým koutem a je už jen na Vás, kterou si zrovna zvolíte pro svůj hygienický rituál.
O Váš tepelný komfort se v létě postará klimatizace. Kromě toho k bytu náleží dvě parkovací stání.
Umag je velmi oblíbené letovisko, které nabízí rozmanité příležitosti k vyžití. Město je nazýváno městem tenisu, protože disponuje více než 80 tenisovými kurty. Kromě toho si zde můžete užít rozmanité vodní sporty a své si zde najdou i milovníci kultury a historie. Město má velmi úrodné okolí - příznivé podnebí zde přeje pěstování vinné révy a oliv. Istrijská vína, kvalitní olivové oleje a spoustu dalších specialit potěší nejednoho gurmána. Navíc se zde nachází několik prvotřídních pláží s prestižním označením Modré vlajky.
Nepropásněte tuto atraktivní nabídku a neváhejte se na mě s důvěrou obrátit. Ráda Vám poskytnu více informací a domluvím s Vámi prohlídku.

Prodej bytu 3+kk (70 m²) s terasou, pouhých 250 m od moře - Umag, Istrie, Chorvatsko

Popis nemovitosti

Cena375 000 EUR + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieByty 3+kk
LokalitaUmag, Chorvatsko
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná70 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Rok výstavby2000
ZařízenýAno
Míst k parkování2
ParkováníAno
Terasaano (9 m²)
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky149411640
Kontaktovat makléře