Exkluzivní penthouse s bazénem a výhledem na moře, Makarska

Makarska, Chorvatsko

Prodej, Byty 4+1
  • Osobní
  • Stav: Ve výstavbě
  • Skeletová
  • Nevybavený
  • Garáž
  • Balkón, Terasa
  • Výtah
850 000 EUR

bez DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Představujeme výjimečný projekt výstavby luxusních apartmánů v oblíbené destinaci Makarska přímo u moře. Zahrnuje dvě budovy, každá má 6 bytových jednotek. Všechny apartmány jsou navrženy tak, aby poskytovaly prvotřídní životní styl a nádherný panoramatický výhled na moře. V nejvyšších patrech na vás čekají krásné bazény.

Apartmán S-6 s bazénem se nachází ve čtvrtém nadzemním podlaží západní budovy. Zabírá celé patro a poskytuje pocit prostoru a soukromí s vlastním bazénem na terase. Apartmán má vstupní chodbu, dvě ložnice, pracovnu/prádelnu, dvě koupelny, WC, obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, odkud projdete ven na terasu, která je spojena s prostorným balkonem a nabízí krásný otevřený výhled na moře. Klidné chvíli si budete moci užívat na venkovní terase (51,55 m2) s bazénem (28,69 m2).
Dispozice a půdorys tohoto bytu byly pečlivě navrženy tak, aby byla zajištěna nejvyšší kvalita života a každodenní funkčnost. Oddělené spací křídlo zajišťuje klid a pohodu, zatímco prostorný obytný vnitřní i venkovní prostor umožňuje nerušenou relaxaci.

Každý apartmán je vybaven prémiovým vybavením, které vám vyrazí dech. Od technologie chytré domácnosti, až po tepelná čerpadla s podlahovým vytápěním, klimatizační systémy od renomovaných značek jako MITSUBISHI nebo DAIKIN, špičkovou keramiku a parkety a sanitární keramiku vybraných značek jako Grohe a Geberit. Společné prostory jsou střeženy kamerovým systémem, parkovací stání jsou zajištěna v garáži, na kterou navazuje schodiště a moderní výtah obsluhující všechna podlaží.

Všechny apartmány se nacházejí v klidné oblasti, přesto v blízkosti pulzujícího města. Centrum města je vzdáleno pouhých 800 metrů, tedy příjemnou procházkou za 10 minut.

Plánované dokončení stavebních prací je konec roku 2024.

Jedinečná příležitost stát se majitelem této kvalitní nemovitosti, která nabízí kombinaci přírody, moře a hor v jedné z nejkrásnějších částí Dalmácie.

Pro více informací a domluvení termínu prohlídek nás, prosím, s důvěrou kontaktujte.

Exkluzivní penthouse s bazénem a výhledem na moře, Makarska

Popis nemovitosti

Cena850 000 EUR bez DPH, bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieByty 4+1
LokalitaMakarska, Chorvatsko
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná162 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVe výstavbě
BudovaSkeletová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2024
ZařízenýNe
GarážAno
Výtahano
Balkónano (31 m²)
Terasaano (9 m²)
DopravaSilnice
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
TopeníJiné, Podlahové
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky14941769
Kontaktovat makléře