Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Luxusní byt v OV 4+kk o velikosti 173m2, Brno -Bystrc

Chvalovka, Brno - Bystrc

Prodej, Byty 4+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Garáž, Parkovací stání
  • Balkón, Terasa
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

cena včetně provize a právních služeb

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme luxusní novostavbu prostorného 173m2 velkého bytu v OV o dispozici 4+kk v Brně – Bystrci na ulici Chvalovka s krásnou terasou a možností parkování v garáží či na garážovém parkovacím stáním. Podlahová plocha bytu je 120m2 + 42m2 terasa + balkon 8m2 + komora na patře 3m2. Komfortní bydlení novým majitelům nabízí dva dětské pokoje, ložnici se vstupem na balkón, pracovnu ( případně šatnu), koupelnu se sprchových koutem a pračkou a sušičkou, druhou koupelna s velkou vanou, WC a dvojumyvadlem a ještě další oddělenou toaletou, dále pak obývací pokoj s jídelnou a kuchyní se vstupem na velkorysou terasu, která plynule zvětšuje obytnou část bytu. Jedinečný byt dále nabízí novým majitelům podlahové vytápění, v obývacím pokoji, kuchyni, chodbě a v obou koupelnách, krásné dřevěné podlahy, ve všech obytných pokojích, předokenní žaluzie a vestavěný nábytek. Prostorná terasa 42m2 je vybavená zastiňovací clonou proti slunci zahradním nábytkem, grilem a je zde přivedena i voda. Součástí terasy jsou pak i již vzrostlé stromky a zeleň v mobilních květináčích. Součástí prodeje je i komora na patře, která je hned vedle bytu. Byt se nachází ve 4. patře cihlového domu s výtahem a je na patře samostaný.
V okolí naleznete, lékárnu, zdravotní středisko, nový supermarket Albert, dětské hřiště, zastávku MHD, krásnou přírodu Podkomorských lesů a brněnskou přehradu.
K bytu je možné dokoupit velkou garáž ( auto + další velký prostor na motorku či jízdní kola) a další parkovací stání v domě. Uvedením energetické třídy G plníme zákonou povinost, energetický štítek je v současné chvíli zpracováván. S financováním Vám rádi pomůžeme. Doporučuji prohlídku této nemovitosti.

Luxusní byt v OV 4+kk o velikosti 173m2, Brno -Bystrc

Popis nemovitosti

Cenaprodáno cena včetně provize a právních služeb
KategorieByty 4+kk
LokalitaChvalovka, Brno - Bystrc
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná170 m²
Plocha podlahová170 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
ZařízenýNe
Míst k parkování2
ParkováníAno
GarážAno
Výtahano
Balkónano (9 m²)
Terasaano (41 m²)
Sklepano (3 m²)
Mimořádně nehospodárná G
1 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-101-318731
Kontaktovat makléře
Mgr. Pavel Berka
CENTURY 21 All Inclusive
+420 731 001 622
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-pavel-berka
IČ: 62102885

Jsem majitelem realitní kanceláře s více než 10 letou tradicí. Mým cílem je nejen nabízet kvalitní služby v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, ale především obohatit život svých klientů.

Mé poslání je eliminovat rizika a ušetřit čas, starosti i peníze, tak aby každý nákup či prodej nemovitosti byl pro klienty příjemným zážitkem. Díky mému osobnímu přístupu a pečlivosti, se budete cítit v bezpečí a naši společnou spolupráci budete považovat za naprosto bezproblémovou.

Mým největším úspěchem je, že se mi podařilo s mým týmem získat titul Kancelář roku v letech 2018, 2020, 2021 a 2022. To je pro mě velká čest a potvrzení, že naše práce má smysl.

Pokud hledáte realitního makléře s stoprocentní korektností, spolehlivostí a schopností řešit i ty nejtěžší situace, jste na správném místě. A pokud třeba uvažujete o vstupu do světa realit jako realitní makléř, rád se s vámi osobně setkám a poradím vám jak na to.

Děkuji vám za váš zájem o mou kancelář a těším se na spolupráci ;)

Looking for an english speaking realtor in Brno? Give me a call now ;)"

Kontaktovat makléře
bgMgr. Pavel Berka