nadstandardní mezonetový byt 4+kk, 150m2 Brno Veveří

Veveří, Brno - Veveří

Prodej, Byty 4+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Terasa
  • Sklep
prodáno

+provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Chcete bydlet v bytě o velikosti rodinného domu? Neztrácet čas dojížděním do Brna, ale být přímo v centru, kde máte vše po ruce? Pak tu právě pro Vás máme exklusivně k prodeji nadstandardní 150 m2 půdní mezonetový byt v OV o dispozici 4+kk s terasou na ulici Veveří. Byt i terasa je orientovaná do klidného vnitrobloku se vzrostlou zelení. Celý byt nabízí velkorysé prostory včetně kuchyně, koupelny, šatny či vstupní haly. Kuchyň, jídelna a obývák tvoří velký otevřený prostor, se zcela novým moderním masivním schodištěm do patra, kde je ložnice pracovna a toaleta. Další ložnice je v přízemí stejně jako koupelna, komora, šatna a vstupní hala. Vstup na terasu je ze spodní části bytu a to z kuchyně. Za terasou, kde se po práci můžete zrelaxovat výhledem do klidného vnitrobloku, je prostor, který se přímo nabízí na zbudování sauny.
V bytě je nová luxusní kuchyňská linka na míru, včetně zabudovaných spotřebičů jako je lednice s mrazákem, myčka, parní trouba, mikrovlnná trouba, elektrická varná deska nebo zabudovaný kávovar či ohřívací zásuvka na nádobí, to vše od společnosti Siemens. Muže pak v kuchyni potěší vestavěná vinotéka Liebherr a designově atraktivní filtrační digestoř.
Pro náročné ženy byt nabízí velmi velkorysou šatnu, která bezproblému pojme i šatník mnohočlenné rodiny. Další vestavěné skříně ve vstupní hale nebo v komoře nabídnou prostor pro uschování dalších potřebných věcí.
Vytápění je v bytě podlahové – v hale, koupelně a v kuchyni. V obývacím pokoji jsou fancoily a v ostatních pokojích jsou umístěny radiátory. Byt má vlastní kotel. V letě si pak teplotu můžete regulovat pomocí čtyř klimatizačních jednotek, které jsou umístěny v jednotlivých pokojích.
Náročnější klientelu potěší i prostorná koupelna podlahově vytápěná, s vanou, sprchovým koutem, toaletou, bidetem a velkým umyvadlem.
V takovém to bytě se navíc budete cítit velmi bezpečně, neboť jsou zde masivní bezpečnostní dveře se 6-ti bezpečnostními body, alarm a zabudovaný trezor.
Byt se nachází ve 3. patře cihlového domu bez výtahu, takže každý den uděláte navíc něco pro své zdraví, aniž by jste museli utrácet za drahé fitness centrum.
K bytu je možné pronajmout parkovací stání na hlídaném parkovišti cca 1 minutu chůze před supermarketem Albert. Bydlete kousek od centra, kde to máte téměř kamkoliv pěšky kousek a neřešte kolony na dálnicích nebo výluku v MHD. Zavolejte mi na prohlídku ráda Vám nemovitost osobně představím.
Uvedením energetické třídy G plníme zákonnou povinnost dle zákona o hospodaření energií, průkaz k předmětné nemovitosti je v současnosti zpracováván nebo bude nahrazen vyúčtováním energií za 3 roky.

nadstandardní mezonetový byt 4+kk, 150m2  Brno Veveří

Popis nemovitosti

Cenaprodáno +provize RK
KategorieByty 4+kk
LokalitaVeveří, Brno - Veveří
OkresBrno-město
Typ bytumezonet
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná150 m²
Plocha podlahová150 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
Terasaano (6 m²)
Sklepano (2 m²)
Mimořádně nehospodárná G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-101-291250
Kontaktovat makléře