Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Nadstandardní bytová jednotka 4+kk s terasou a parkovacím stáním, Černošice

Táborská 2028, Černošice

Prodej, Byty 4+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
  • Terasa
  • Sklep
prodáno

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte pro sebe a své nejbližší bezpečné a komfortní bydlení s dostatkem soukromí, v obklopení přírody a lesů – avšak v krátké dojezdové vzdálenosti do Prahy? Pak právě pro Vás je určena tato nabídka.
V rámci All inclusive servisu vám nabízíme ke koupi nadstandardní bytovou jednotku, o rozloze 101 m2 s terasou –
ve velmi oblíbené a vyhledávané lokalitě Černošice, Praha-západ. K bytu náleží vlastní parkovací stání a prostorný sklep (5 m2).
Byt je umístěn ve 2. patře nízkého cihlového domu, kde se nachází pouze 5 bytových jednotek. Jedná se o jedinečný projekt dokončený v roce 2013, ke kterému náleží udržovaná soukromá zahrada.
Velkorysé dispoziční řešení bytu 4+kk poskytuje vstupní halu s vestavěnými skříněmi, prosvětlený obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem a jídelnou. Kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči značky Siemens. Z obýváku lze vstoupit na úžasnou terasu o rozloze 12 m2, s jihovýchodní orientací, poskytující dostatek prostoru i absolutní soukromí pro vaše posezení, relaxaci a příjemné chvilky s vašimi nejbližšími a přáteli. Terasa je vybavena velkými dřevěnými truhlíky vyrobenými na míru, ve kterých je možné pěstovat květiny a bylinky, ale stejně tak i zeleninu a ovoce. Oceníte jistě i fantastické výhledy do okolí i na panorama Prahy. Dále se v bytě nacházejí 3 samostatné pokoje, prostorná koupelna se 2 umyvadly, vanou, podlahovým topením a oknem, dále samostatné WC s oknem. Koupelna a WC je zařízeno značkovým vybavením Villeroy & Boch.
Díky velkým dřevěným oknům je v celém bytě příjemné světlo. V oknech jsou předokenní žaluzie na dálkové ovládání. Použité podlahové krytiny - dřevěná podlaha, dlažba. Topení je zajištěno lokální plynovou kotelnou v domě. Internet zaveden do domu.
Rozloha bytu: obývací prostor s kuchyní 28,6 m2, vstupní hala 11,4 m2, samostatné pokoje 14,6 m2 + 12,2 m2 + 10,6 m2, koupelna 4,8 m2, WC 2 m2, terasa 12,1 m2, sklep 5 m2.
Měsíční poplatky aktuální: 4.000Kč služby + 500Kč fond oprav + 1.500Kč elektřina měsíční zálohy
Velkou příležitostí pro vás je možnost převzetí hypotečního úvěru z roku 2020, s původními podmínkami a úrokovou sazbou 2,19% (ČSOB).
Malebné městečko Černošice, ležící na břehu řeky Berounky, je velmi oblíbenou lokalitou – najdete zde veškerou občanskou vybavenost, stejně tak skvělou dopravní dostupnost do Prahy, a to jak autem, tak vlakem, kterým jste na Smíchovském nádraží za pouhých 14 minut (od domu na nádraží cesta cca 10 minut). V bezprostřední blízkosti domu se nachází centrum Vráž s obchody a službami. V docházkové vzdálenosti najdete základní školu, mateřské školy, dětská hřiště, zimní stadion, poštu, kavárny a restaurace apod. Okolí domu je obklopeno přírodou, lesy, oblíbenými cyklostezkami a cestami k relaxačním procházkám a aktivitám na čerstvém vzduchu.
Koupi této nemovitosti můžeme jednoznačně doporučit. Získáte moderní a bezpečné rodinné bydlení ve vyhledávané lokalitě nedaleko metropole. V případě zájmu o více informací a prohlídku nemovitosti, kontaktujte naši makléřku.
A buďte připraveni na to, že tato nemovitost může být láska na první pohled…

Nadstandardní bytová jednotka 4+kk s terasou a parkovacím stáním, Černošice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 4+kk
LokalitaTáborská 2028, Černošice
OkresPraha-západ
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná101 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní a obytná
Rok kolaudace2013
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahne
Terasaano (12 m²)
Sklepano (5 m²)
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
Úsporná C
204 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14431277
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Banka

Banka

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

Vlak

Vlak
12 minut na Smíchovské nádraží

Autobus

Autobus

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Obchod

Obchod

Večerka

Večerka

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště