Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Novostavba bytu 4kk 111m2 + 2 parkovací stán, Olbramovice

Olbramovice

Prodej, Byty 4+kk
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Parkovací stání
  • Lodžie
  • Sklep
6 104 488 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám ke koupi novostavbu bytu o velikosti 4kk s výměrou 111 m2 + zděný sklep + 2 parkovací místa. Bytový dům, ve kterém se nabízený byt nachází, je usazen do středu obce, obklopen rodinnými domy. V domě je celkem 8 bytů s dispozicí 2kk, 3kk a 4kk. Byt je situován v původní rekonstruované části domu. Byt má samostatnou koupelnu a wc, neprůchozí pokoje a velkou vstupní chodbu nabízející nespočet úložných míst. Standardem bytu je centrální podlahové topení, centrální rozvod teplé vody a plastová okna s trojsklem. Ve standardu si můžete vybrat z několika typů obkladů, dlažeb, podlahových krytin i interiérových dveří.

Bytový dům má skvělou dostupnost z Pohořelic cca 5minut a do Brna cca 22minut. V obci najdeme širokou nabídku občanských služeb. Najdete zde základní školu, mateřskou školu, poštu, praktického doktora, dokonce i tolik vzácného zubaře, několik restaurací, dětská hřiště, rybník, několik obchodů s potravinami a smíšeným zbožím, fotbalové hřiště, kavárnu a jiné.

Těším se na společnou prohlídku a věřím, že si tohle výjimečné bydlení hned zamilujete.

Novostavba bytu 4kk 111m2 + 2 parkovací stán, Olbramovice

Popis nemovitosti

Cena6 104 488 Kč
KategorieByty 4+kk
LokalitaOlbramovice
OkresZnojmo
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná111 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Míst k parkování2
ParkováníAno
Výtahne
Lodžieano (6 m²)
Sklepano (2 m²)
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
Úsporná C
88 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky05431304
Kontaktovat makléře
Kristýna Bašta
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-kristyna-basta
IČ: 70299544

V oblasti obchodu se pohybuji od roku 2000. V oboru realit jsem se ocitla v roce 2004 při prodeji svého prvního bytu a tento svět realit mě natolik nadchnul a ohromil, že jsem v něm již zůstala a stal se pevnou a nedílnou součástí mého života. Po celou dobu působení v oboru realit jsem získala nemálo zkušeností a odborných pohledů na samotný prodej nebo pronájem nemovitostí, že jsem svůj okruh působností rozšířila na prodeje problematických nemovitostí, jako jsou nemovitosti zatížené hypotékami, exekucemi, či jiným obstavením vlastnických práv. Prodej nových nemovitostí je pro mě vždy výzvou a nadšením. Se všemi svými klienty se snažím navázat profesionálně přátelský vztah a velmi ráda se se svými klienty setkávám u dalších úspěšných obchodů.

Kontaktovat makléře
bgKristýna Bašta