Prodej bytu 4+kk/2B, T, Praha - Braník

Mezivrší, Praha - Braník

Prodej, Byty 4+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
  • Lodžie, Terasa
  • Výtah
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme byt 4+kk o velikosti 114,41 m2 se dvěma lodžiemi a jednou terasou v oblíbené lokalitě Prahy 4 – Braníka.

Byt se stává z chodby (12,28 m2), z níž je přímý vstup do pracovny (12,82 m2) a následně do ložnice (18,56 m2) a do koupelny se sprchovým koutem a WC (4,5 m2). Další samostatný vstup je do pokoje (18,07 m2), obývacího pokoje s kuchyňským koutem (37, 17 m2) a koupelny s vanou a WC (5,95 m2). Byt disponuje dvěma lodžiemi a jednou terasou – lodžie 1 (2,56 m2) je u ložnice, lodžie 2 (1,88 m2) je u obývacího pokoje, stejně tak jako terasa (8,75 m2). Byt je vysoce nadstandardně vybaven – všechny pokoje jsou klimatizovány, podlahy jsou dřevěné, stejně jako povrch vestavěných skříní v pokojích, hlavní prostor bytu obsahuje klimatizovanou vinotéku a funkční krb na dřevo. Vytápění je plynové s vlastním kotlem a dálkovou bezdrátovou regulací přenosným termostatem. Kuchyňská linka (německého výrobce) je kompletně osazena elektrospotřebiči zn. Siemens.

K bytu náleží ještě komora, která slouží jaké technická místnost s pračkou a sušičkou (1,8 m2), dále pak 3 parkovací stání v přízemí domu a sklepní kóje č. 30 (2,96 m2).

Lokalita nabízí klid a zeleň, dům se nachází nedaleko Branického náměstí, s vynikající občanskou vybaveností, zároveň nedaleko břehu Vltavy, kde jsou možnosti sportovního vyžití a rovněž cyklostezka vhodná i pro in-line brusle a pěší procházky vedoucí až k Vltavě, golfové hřiště Hodkovičky a celá řada dalších sportovišť a atrakcí pro děti.

V lokalitě naleznete veškerou občanskou vybavenost. Přímo přes ulici se nachází mateřská i základní škola. V docházkové vzdálenosti je spousta restaurací i se zahradním posezením, kaváren, obchodů, pošta, poliklinika Budějovická, úřad městské části Praha 4 atd. Kulturu zajišťuje hned několik divadel, např. Branické divadlo, divadlo Dobeška a v létě se v lokalitě konají festivaly Braník sobě a Ledárny.

Velmi dobrá dopravní obslužnost – zastávka MHD linek č. 170, 196 a 197 (směr Smíchovské nádraží, či stanice metra C – Kačerov) je vzdálená přibližně 3 minuty chůze. Nájezd na Jižní spojku a následné napojení na dálnice D1 směr Brno, či D6 směr Karlovy Vary, D7 směr Chomutov či D5 směr Plzeň je vzdálen asi 5 minut jízdy autem.

V případě zájmu, prosím kontaktujte makléře nemovitosti.

Prodej bytu 4+kk/2B, T, Praha - Braník

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieByty 4+kk
LokalitaMezivrší, Praha - Braník
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná114 m²
Plocha podlahová114 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2012
ZařízenýČástečně
Míst k parkování3
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (9 m²)
Lodžieano (5 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-11-049
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Pošta

Pošta

MHD

MHD

Divadlo

Divadlo
Branické divadlo

Hypermarket

Hypermarket
Penny Market

Restaurace

Restaurace

Škola

Škola

Školka

Školka

Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder