Prodej, Byty 4+kk, 102 m² - Praha - Hlubočepy

Werichova 1145/27, Praha - Hlubočepy

Prodej, Byty 4+kk Rezervováno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Garáž
  • Balkón
rezervováno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivní bytový skvost v srdci Prahy Barrandov

Je nám ctí představit Vám tento unikátní byt, který je dokonalým spojením luxusu, komfortu a praktičnosti. Byt nabízí obytnou plochu 102 m2 a impresivní balkóny o celkové ploše 55 m2, které se táhnou po celé délce bytu a poskytují úchvatný výhled na okolí.

Byt se nachází v bytovém domě postaveném v roce 2006 prestižní developerskou firmou Finep, známou svým důrazem na kvalitu a detail. Součástí bytu jsou také dvě samostatné zděné uzavřené garáže, které zaručují bezpečí Vašich vozidel. Pro Vaše pohodlí je v domě k dispozici výtah.

Interiér bytu je vybaven dřevěnými masivními podlahami a kvalitní dlažbou, které dodávají prostoru teplý a příjemný vzhled. Byt nabízí dvě samostatné koupelny a tři samostatné technické místnosti/komory a samostatné WC. Na chodbě v rozvodnové skříni jsou zesílené elektropřívody pro maximální bezpečnost a spolehlivost. Měsíční služby činí 9.343 Kč (FO 1.227 Kč).

Je třeba zdůraznit, že velké byty, jako je tento, jsou v dnešní době v nových developerských projektech vzácností. Tento byt tedy představuje unikátní příležitost pro ty, kteří hledají prostorné a luxusní bydlení v srdci Prahy.

Více podrobností naleznete na webu byt-werichova.cz nebo ondrejbiravsky.cz/byt-werichova

Výměra u všech nemovitostí je vždy orientační a dle poskytnutých podkladů.

Lokalita a dopravní dostupnost
Byt se nachází v oblíbené lokalitě Praha Barrandov, která je známá svou výbornou infrastrukturou a dopravní dostupností. Významná je pověstná a slovutná lokalita historických i současných Filmových studií Barrandov, podle toho také filmařsky a umělecky důležitá jména zdobící zdejší názvy ulic Werichova, Voskovcova...atd.. atd...Nejbližší okolí domu je vyhledávanou lokalitou dlouhých, celoročně pohodlných procházek, a to i rodinných vč. pohodlných cest s kočárky. Podstata vstřícného ROZSÁHLÉHO přírodního prostředí údolí se zde nezmění. Příroda zůstává velkorysá a nadosah. 

V blízkosti se nachází veškerá občanská vybavenost včetně obchodů, škol, zdravotnických zařízení a restaurací. Díky výborné dopravní dostupnosti se snadno dostanete do jakékoliv části Prahy.

VÝZVA K PROHLÍDCE
Nenechte si ujít tuto jedinečnou příležitost a zarezervujte si prohlídku tohoto exkluzivního bytu ještě dnes. Těšíme se na Vaši návštěvu a jsme připraveni odpovědět na všechny Vaše dotazy.

Prodej, Byty 4+kk, 102 m² - Praha - Hlubočepy

Popis nemovitosti

Cenarezervováno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 4+kk
LokalitaWerichova 1145/27, Praha - Hlubočepy
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná157 m²
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Rok kolaudace2006
Rok výstavby2006
Bezbariérovýano
GarážAno
Počet garáží2
Balkónano (55 m²)
KomunikaceBetonová, Asfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
90 kWh/m²/rok
Stav zakázkyRezervováno
Číslo zakázky09441001
Kontaktovat makléře
Ondřej Biravský
CENTURY 21 Dream - Kontaktní místo Brno
+420 607 000 021
[email protected]
www.century21.cz/makler-ondrej-biravsky
IČ: 06624847

Základem každého spokojeného i bezpečného obchodu je perfektní a přímá komunikace. Snažím se proto maximálně pochopit motivace klientů a následně nacházet v oblasti nemovitostí ta nejlepší řešení. Více informací na www.ondrejbiravsky.cz

Kontaktovat makléře
bgOndřej Biravský