Byt 4+kk/T, 2parkovací stání, Praha 8 Holešovice

V háji, Praha - Holešovice

Prodej, Byty 4+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Garáž, Parkovací stání
  • Terasa
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji designový byt 4+kk s podlahovou plochou 143 m2 a střešní terasou o velikosti 117 m2. K bytu náleží komora a dvě parkovací stání v podzemní garáži. Při stavbě bytu, navrženém uznávaným českým architektem Radanem Hubičkou, byly použity vysoce kvalitní materiály, mezi nimi dřevěná podlaha EKKI, mramorové obklady a podlaha v koupelně nebo žulové desky NERO ASSOLUTO, které jsou například na podlaze a všech kuchyňských plochách.
Většina stěn je obložena dýhovými deskami nebo deskami v matu či ve vysokém lesku. Kuchyň je vybavena spotřebiči značky KUPPERBUSCH a obsahuje indukční varnou desku, troubu, teppan gril, fritézu, mikrovlnná troubu, myčku a digestoř.
Nadstandardní bytová jednotka má velmi příjemné dispoziční řešení nabízející tři ložnice s okny orientovanými do vnitrobloku na západní stranu. Samostatná šatna nabízí spolu s několika vestavěnými skříněmi dostatek úložného prostoru. Prostor pro další zázemí nabízí technická místnost přímo vedle kuchyňského koutu, kde je možné umístit pračku, sušičku, další lednici či mrazák nebo ji můžete využít pro uložení potravin či drogerie.
Komfortní bydlení umocňuje systém inteligentní domácnosti, s ovládáním přístupným z každé místnosti, ale také dálkově přes aplikaci v telefonu nebo tabletu. V systému si tak můžete regulovat nejen osvětlení, teplo, klimatizaci, televizi a žaluzie, ale také navodit například ambientní osvětlení podkreslené oblíbenou hudbou dle vašeho výběru.
Terasa na střeše domu nabízí naprosté soukromí. Chvíle odpočinku zde můžete strávit ve vířivé vaně nebo můžete s přáteli grilovat ve venkovní kuchyni s grilem. Projekt AVENIUM Airesidence se stal v roce 2011 projektem roku na Praze 7 i proto, že rezidentům nabízí bydlení v jedné z nejoblíbenějších lokalit Prahy.

Byt 4+kk/T, 2parkovací stání, Praha 8 Holešovice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize
KategorieByty 4+kk
LokalitaV háji, Praha - Holešovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná143 m²
Plocha podlahová143 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění8. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
ZařízenýAno
Míst k parkování2
ParkováníAno
GarážAno
Výtahano
Terasaano (117 m²)
Sklepano (4 m²)
Velmi úsporná B
81 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky021-101-321794
Kontaktovat makléře