Prodej, Bytu 4+kk, 123 m², zahrada, 2x parkovací stání - Vykáň

Vykáň 49

Prodej, Byty 4+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Parkovací stání
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám k prodeji novostavbu řadového domu o dispozici 4kk, 123 m2 ve dvou nadzemních podlažích se zahradou a parkovacím stáním pro 2 vozidla. Nemovitost je před dokončením, kdy si zájemce může zvolit provedení dokončovacích prací dle svých preferencí. Dům sestává v přízemí z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem, technickou místností, WC, chodbou a komorou pod schodištěm. V 2. nadzemním podlaží je koupelna s WC, ložnice a dva pokoje.

Topení v bytě zajištěno podlahovým ústředním teplovodním topením napojeným na elektrický kotel a elektrický bojler na ohřev vody. Dále je zde klimatizační jednotka Samsung a příprava na krb či kamna v obývací místnosti.

Standardy pro dokončení interiéru jsou včetně, dveří se zárubněmi, kompletní elektroinstalací, zařizovacích předmětů v koupelně a odděleným WC a příprava na kuchyňskou linku. Konkrétní podrobnosti ohledně vybavení nemovitosti vám rád sdělím individuálně. Exteriér domu dokončen, dále budou provedeny terénní úpravy a zarovnání zahrady, oplocení, příjezdová cesta se zámkovou dlažbou a parkovací stání se zatravňovací dlažbou. Lze se domluvit i na prodeji nemovitosti ve stávajícím stavu s adekvátní úpravou kupní ceny.

Uvedená inzertní cena je za Jednotku B o dispozici 123 m2 se zahradou 120 m2. Jednotka A o dispozici 4kk 123 m2 se zahradou 284 m2 je s příplatkem 300 tisíc kč. Jednotka C o dispozici 4kk 123 m3 se zahradou 309 m2 (REZERVOVÁNO). Všechny výše zmíněné také spoluvlastní společný příjezd a parkovací plochu o výměře 392 m2.

Nízká energetická náročnost budovy, PENB C. Budova vystavěna v moderním stylu s maximálním využitím obytného prostoru s dobře řešenou dispozicí.

Dům se nachází v klidné části obce Vykáň, nabízí moderní bydlení s výbornou dopravní dostupností do Prahy. Nájezd na dálnici D11 pouhých 7 minut a pár kroků od domu autobusová zastávka. Kombinace plnohodnotného bydleni venkovského charakteru kousek za Prahou splňuje klidné bydlení bez velkých kompromisů.

V případě zájmu o doplňující informace či prohlídku nemovitosti mne neváhejte kdykoliv kontaktovat.

Prodej, Bytu 4+kk, 123 m², zahrada, 2x parkovací stání - Vykáň

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 4+kk
LokalitaVykáň 49
OkresNymburk
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná123 m²
Plocha zahrady400 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2022
Míst k parkování2
ParkováníAno
KomunikaceBetonová, Zpevněná
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynIndividuální
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
Úsporná C
82 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky02121291
Kontaktovat makléře
Ing. Veronika Baloun
CENTURY 21 Premium
+420 724 811 473
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-veronika-baloun
IČ: 05775931

https://veronikabaloun.cz/
Jsem tu pro Vás, pokud potřebujete pomoc nebo poradit.
Za každým prodejem nemovitosti se totiž skrývá lidský příběh, každý z nás je jiný a každá nemovitost je jedinečná. A proto preferuji osobní přistup ke každému. Nikdo by neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani prodávající, ani makléř.
Prodej domu, bytu, pozemku nebo jiné nemovitosti není úplně lehký úkol. Čeká na Vás spousta překážek, se kterými je celý obchod spojen. Realitní makléř musí někdy být psycholog a stratég. Já Vám nabízím pomocnou ruku, že za Vás udělám vše co je s prodejem spojené. Budu Váš hromosvod :-)!
Záleží mi na odvedení špičkové práce a na spokojenosti klienta. Dbám na svém dobrém jménu a pověsti.
Život je neustálá změna, a to mě žene kupředu. Jelikož když něco končí, něco nového začíná. Práce realitního makléře mi umožnuje být flexibilní a věnovat se svojí rodině i práci naplno. Vždy jsem pracovala s lidmi, jelikož mezi moje silné stránky patří komunikativnost. Znáte to rčení? "Když někoho vykopnete dveřmi, přijde oknem" Tak to jsem JÁ. Nevzdávám se, vždy si jdu za svým cílem, nebojím se překonávat překážky, a o tom přeci je život realitního makléře.
Tato práce je velmi rozmanitá, nutí mě neustále na sobě pracovat a sebevzdělávat se, abych dokázala na realitním trhu uspět. Práce realitního makléře mě velmi baví a snažím se ji odvádět na špičkové úrovni. Spolupracuji s týmem lidí, točíme video prohlídky, využíváme profesionálního fotografa, vytváříme Home Staging, pracujeme na sociálních sítích... vše s jasným cílem. Prodat Vaši nemovitost za co nejvyšší cenu k Vaší plné spokojenosti.
Svoji práci se snažím dělat s úctou a profesionálním přístupem ke klientům, a mám radost, když jsou za mnou vidět výsledky.
Pokud jste dočetli až sem, máte můj obdiv a děkuji, ráda se Vám představím osobně u kávy v kavárně, nebo u Vás v kanceláři, práci, doma kde Vám to bude příjemné. Pokud Vás cokoliv dalšího zajímá, neváhejte mě kontaktovat.
Budu se těšit
Vaše Veronika

Kontaktovat makléře
bgIng. Veronika Baloun