Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej bytu 4+kk v designové novostavbě na pobřeží Jaderského moře s balkonem, terasou a garážovým stáním, 105 m², Medulin - Chorvatsko

Istarska županija, Medulin

Prodej, Byty 5+1
  • U majitele
  • Stav: Novostavba
  • Smíšená
  • Garáž, Parkovací stání
  • Balkón, Lodžie
401 500 EUR

+ provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Představujeme exkluzivní novostavbu moderního designu, která se nachází pouhých 300 metrů od pobřeží Jaderského moře v Medulinu! Tato nemovitost zaujme kombinací současného stylu a neuvěřitelné blízkosti moře, díky čemuž je skutečným zázrakem Středozemního moře. Medulin, kdysi rybářská vesnice, se dnes rozrostl v moderní turistické centrum. Tato oblast, obklopená mírným středomořským klimatem, křišťálově čistým mořem a malebným pobřežím, nabízí jedinečný zážitek. Díky svému bohatému kulturnímu dědictví a úžasnému pobřeží se Medulin stal jednou z nejznámějších turistických destinací na Jadranu. V souladu s moderním cestovním ruchem nabízí Medulin rozmanitou a dynamickou dovolenou obohacenou o různé aktivity a památky.

Počet pokojů: 4 (prostorný obývací pokoj, kuchyň, jídelna, 3 komfortní ložnice, pracovna)
Koupelny: 2
Další vybavení: Balkon, terasa, garážové stání, venkovní parkovací stání, komora

O nemovitosti:
Tento exkluzivní projekt je v současné době postaven z vysoce kvalitních materiálů a moderního designu. Skládá se z přízemí a dvou podlaží s celkem třemi luxusními bytovými jednotkami. Zvláštní pozornost je věnována detailnímu plánování prostoru v každém patře, což zaručuje dlouhodobou spokojenost a komfort bydlení.

Vyzdvihujeme byt C ve druhém patře (budova B) o celkové ploše 104,93 m². Tento krásný byt zahrnuje prostorný obývací pokoj, kuchyň a jídelnu, tři pohodlné ložnice, pracovnu, dvě koupelny, balkon a terasu. Dále k bytu náleží garážové stání, venkovní parkovací stání a komora.

Medulin nabízí neuvěřitelný zážitek z pobytu u moře a představuje mimořádnou příležitost pro příjemný rodinný život a chytrou investici za účelem turistického pronájmu.

Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte.

V ceně není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3 % z kupní ceny (+ DPH z těchto 3 %) + 3 % daň z převodu státu.

V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 2500 zahraničních nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme.

Prodej bytu 4+kk v designové novostavbě na pobřeží Jaderského moře s balkonem, terasou a garážovým stáním, 105 m², Medulin - Chorvatsko

Popis nemovitosti

Cena401 500 EUR + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieByty 5+1
LokalitaIstarska županija, Medulin
VlastnictvíU majitele
Převod do OV
Plocha užitná104 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Míst k parkování2
ParkováníAno
GarážAno
Balkónano
Lodžieano
Bazénano
VodaDálkový vodovod
OdpadČOV pro celý objekt
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky149314104
Kontaktovat makléře