Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Luxusní byt - Pehlin, Rijeka, 217m2

Primorsko-goranska županija, Rijeka, Hosti

Prodej, Byty 5+1
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Smíšená
  • Parkovací stání
585 000 EUR

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Vzácná příležitost! S hrdostí vám představujeme tuto výjimečnou nemovitost - luxusní čtyřpokojový byt o velikosti 217 m² s nádherným výhledem na Kvarnerský záliv, Opatiji a Učku.

Kontaktujte nás pro prohlídku a vkročte s námi do prostorné vstupní haly, která vede do moderní kuchyně s jídelnou a do velkého obývacího pokoje se vstupem na krásnou a prostornou terasu skrytou pohledům, která poskytuje další prostor pro relaxaci a odpočinek.

Byt je orientován na jih a má dostatek přirozeného světla, což vytváří příjemnou a příjemnou atmosféru. Výborná izolace Porotherm - cihelná a tepelná - omítková zpříjemňuje léto i bez použití klimatizace a snižuje potřebu vytápění v zimě na minimum.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí v roce 2022 a pyšní se bezpečnostními dveřmi a špičkovým interiérem, nábytkem i vybavením (kuchyň Nolte, nejlepší spotřebiče Bosch, luxusní sanita Credo Centra, špičkové parkety a dlažba, postel/matrace Serta ...). Při zařizování interiéru byla věnována zvláštní pozornost každému detailu, výsledkem je skutečně fantastický vzhled.

Vytápění a chlazení v bytě zajišťuje luxusní inverzní klimatizace Mitsubishi a soukromí každého nájemníka poskytují dvě velké koupelny a čtyři komfortní ložnice.

Byt má samostatný vchod, schodiště a příjezdovou cestu, které sdílí pouze s jednou další jednotkou, kde bydlí klidná tříčlenná rodina. Nachází se ve druhém patře úhledné budovy, ve výborné a klidné lokalitě - ve slepé ulici, obklopená rodinnými domy.

Veškerá občanská vybavenost je v blízkosti, od pošty a řady bank, zubaře, praktického lékaře, školky a školy, supermarkety (Lidl, Plodine, Interspar), Crodux, myčku a špičkový pneuservis. Stejně snadno a rychle se dostanete do centra Rijeky, stejně jako do Viškova, Kastavu, Matulje nebo Opatije, což z něj dělá výjimečnou polohu!

K nemovitosti náleží také prostorný sklep o velikosti 20 m², dvě parkovací místa v oploceném dvoře a soukromý přístup na autobusový uzel a bezplatné veřejné parkoviště pro vaše hosty.

Pokud hledáte prostorný luxusní byt s moderním, originálním a líbivým interiérem a špičkovým vybavením, nehledejte, protože toto je ideální nemovitost pro vás!

Výjimečná hodnota za vaši investici!

Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte.

V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 2000 zahraničních nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme.

Luxusní byt - Pehlin, Rijeka, 217m2

Popis nemovitosti

Cena585 000 EUR včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 5+1
LokalitaPrimorsko-goranska županija, Rijeka, Hosti
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná217 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Rok výstavby2002
Míst k parkování2
ParkováníAno
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky149311931
Kontaktovat makléře