Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Luxusní byt se zahradou a bazénem - Kožino, Zadar 186,51m2

Zadarska županija, Zadar - Okolica, Kožino

Prodej, Byty 5+1
  • U majitele
  • Stav: Ve výstavbě
  • Smíšená
  • Nevybavený
  • Parkovací stání
  • Terasa
755 000 EUR

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Prodej luxusního bytu v novostavbě se zahradou a bazénem.

Kožino je klidná pobřežní vesnice v Zadarské župě v Chorvatsku. Toto malé místo má okouzlující atmosféru a je ideální pro ty, kteří hledají klidný a relaxační život v blízkosti přírody a moře.
Jedním z klíčových atributů tohoto místa jsou krásné borové lesy, které ho obklopují. Borové lesy poskytují příjemný stín a čistý vzduch a vytvářejí ideální prostředí pro relaxaci a užívání si přírody. Kožino je také známé zvukem pěnic, jejichž švitoření přispívá k klidné a přirozené atmosféře této oblasti.

Byt se nachází pouhých 1700 metrů od pobřeží, což znamená, že moře je snadno dostupné a umožňuje vám užít si procházky podél pobřeží a osvěžující koupání v křišťálově čistém Jadranu.

Kromě přírodních krás poskytuje Kožino také veškeré potřebné zázemí pro pohodlný život. V blízkosti bytu jsou obchody, restaurace, kavárny a další služby usnadňující každodenní potřeby obyvatel.

Vila B, apartmán 1

Luxusní byt na prodej má působivé prvky. Má rozlohu 186,51 m2 a má prostorný a moderní otevřený koncept obývacího pokoje, jídelny a kuchyně, které dohromady činí 39,60 m2, dále se skládá ze vstupní haly - 3,89 m2, koupelny - 3,56 m2, pokoje I. - 12,76 m2, wc-2,06 m2, šatna-4 m2, pokoj II-15,71 m2, pokoj III-13,32 m2, koupelna-7,07 m2, pokoj IV-11,31 m2, terasa -28,58 m2, atrium-3,85 m2, bazén , zahrada-24.41 a nekryté parkovací stání. Jedná se o čisté využitelné plochy.
Terasa, atrium a neuvěřitelný doplňkový luxusní prvek - soukromý bazén o rozloze 8,21 m2 a zahrada o rozloze 24,41 m2 poskytují nekompromisní pocit pohodlí a spokojenosti. Všechny pokoje jsou vkusně zařízeny a kvalita materiálů je výjimečná - tesařství je PVC antracit s třívrstvým sklem, pro větší pohodlí jsou instalovány žaluzie a sítě proti hmyzu.

Byt je mimořádně dobře zateplen 10 cm tepelné izolace systémem Röfix. Pro zabezpečení jsou k dispozici bezpečnostní dveře. Investor se také staral o příjemnou teplotu po celý rok - v bytě je vyhřívaný bazén, budovy, kde se byty nacházejí, jsou vybaveny tepelnými čerpadly pro vytápění i chlazení. V bytech budou také klimatizační jednotky a elektrické podlahové vytápění v koupelnách.

Dále je důležité si uvědomit, že ke každému bytu patří dvě nekrytá parkovací stání, což je mimořádně výhodné z hlediska provozu a údržby vozidla.

Tento apartmán nabízí mimořádnou příležitost užít si život v klidném přímořském městečku, obklopeném přírodou a luxusním vybavením. Všechny tyto prvky z něj dělají ideální volbu pro ty, kteří hledají exkluzivní a pohodlné bydlení v Kožino.

Nenechte si ujít příležitost stát se majitelem tohoto exkluzivního bytu a užívat si všech výhod moderního luxusního bydlení.

Jsme vám k dispozici pro veškeré informace a zajištění prohlídky.

V ceně není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny (+25% DPH).

V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 2000 zahraničních nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme.

Luxusní byt se zahradou a bazénem - Kožino, Zadar 186,51m2

Popis nemovitosti

Cena755 000 EUR včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 5+1
LokalitaZadarska županija, Zadar - Okolica, Kožino
VlastnictvíU majitele
Převod do OV
Plocha užitná186 m²
Plocha zahrady184 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVe výstavbě
BudovaSmíšená
Rok výstavby2023
ZařízenýNe
Míst k parkování1
ParkováníAno
Terasaano (57 m²)
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníPodlahové
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky149312667
Kontaktovat makléře