Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej nezařízeného podkrovního bytu (144 m²), s majestátní střešní terasou (140 m²) - Poreč, Istrie, Chorvatsko

Poreč, Chorvatsko

Prodej, Byty 5+kk
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Smíšená
  • Nevybavený
  • Garáž
  • Terasa
  • Sklep
  • Výtah
560 000 EUR

+ provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Chtěli byste si vyzkoušet středomořský život? A co takhle v jedné z nejkrásnějších destinací na pobřeží Jaderského moře? Hovořím o oblíbeném pobřežním městě Poreč, ve kterém nabízíme k prodeji velkometrážní byt (penthouse) na střeše nově postaveného bytového domu.
Tento vynikající podkrovní byt ve 2. patře novostavby, se nachází pouhých 500 m od centra města a nabízí rozsáhlé možnosti využití – jak jako bydlení pro Vás, tak jako atraktivní pronájem pro turisty.
Jeho celková užitná plocha činí 144 m². Naleznete zde vstupní halu, která Vás zavede do prostorného obývacího pokoje, který je plynule spojen s kuchyní a jídelnou. Dále zde máte k dispozici čtyři ložnice, kde dvě z ložnic mají vlastní koupelnu a terasu. Další koupelna je společná. Komora/technická místnost Vám zajistí prostor pro technické vybavení. Úchvatnou dominantou tohoto bytu je majestátní střešní terasa o celkové rozloze 140 m², ze které máte výhled na město a okolní otevřenou krajinu, bohatou na nádherně zelenou flóru.
K bytu dále náleží sklep v suterénu a dvě garážová stání. Budova je vybavena výtahem, což Vám zajistí maximální pohodlí.
Byt se prodává nezařízený a tak si ho můžete dotvořit podle svých představ.
Pobřežní město Poreč, ve kterém se možná právě Váš, budoucí byt nachází, svou bohatou historií sahající až do starověku, láká návštěvníky kombinací krásných pláží, křišťálově čistého moře a zachovalé architektury. Pláže v této oblasti nabízejí možnosti koupání, opalování a vodních sportů, jako je potápění a plachtění. Oblast kolem Poreče také nabízí rozsáhlé turistické a cyklistické stezky, které návštěvníkům umožňují prozkoumat kouzelnou istrijskou přírodu. Poreč je navíc známá svými gastronomickými lahůdkami, jako jsou čerstvě ulovené ryby, olivový olej a istrijské lanýže. Četné místní restaurace a taverny nabízejí autentická istrijská jídla, která uspokojí i ty nejnáročnější gurmány.
Neváhejte se mi ozvat pro více informací a domluvení prohlídky v této atraktivní nemovitosti.

Prodej nezařízeného podkrovního bytu (144 m²), s majestátní střešní terasou (140 m²) - Poreč, Istrie, Chorvatsko

Popis nemovitosti

Cena560 000 EUR + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieByty 5+kk
LokalitaPoreč, Chorvatsko
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná144 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Rok výstavby2024
ZařízenýNe
GarážAno
Počet garáží2x
Výtahano
Terasaano (140 m²)
Sklepano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky149411596
Kontaktovat makléře