Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej RD 2+kk s pozemkem 665 m2, Bystřice, okr. Jičín

Bystřice 108

Prodej, Chalupa Rezervováno
  • Stav: Dobrý
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
rezervováno

v případě více zájemců, možnost prodeje prostřednictvím aukce, + provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme na prodej zděný rodinný dům 2+kk o celkové rozloze 90 m2, s pozemkem o velikosti 665 m2, situovaný v malebné obci Bystřice, okr. Jičín. Tato nemovitost je ideální nejen pro rodinnou rekreaci, ale také pro bydlení.

Dispozice domu zahrnuje prostornou obytnou kuchyni, světlý pokoj a vstupní chodbu, která poskytuje přístup do všech obytných prostor a také do koupelny a špajzky. Koupelna je vybavena vanou, bojlerem a toaletou, což přináší pohodlné vybavení pro každodenní užívání.

Vytápění domu je zajištěno kamny na dřevo a tuhá paliva. Na pozemku se nachází stodola, která slouží jako praktické úložiště zahradní techniky, nebo jako garáž pro auto. Dům je zděný, okna jsou dřevěná a má novou plechovou střechu. Voda je zavedena z vlastní studny, avšak na pozemku je také obecní vodovod. Pro odpadní vody je k dispozici vlastní žumpa. Kromě toho je na hraně pozemku k dispozici přívod plynu do kapličky, což poskytuje možnost snadného připojení plynu do domu v případě potřeby.

Obec Bystřice je malebnou vesničkou obklopenou krásnou přírodou Českého ráje, nacházející se 13 km od Jičína a 75 km severovýchodně od Prahy. V blízkosti se nachází zámek Staré Hrady, město pohádek – Jičín. Okolí je ideální pro turistiku, cyklistiku, houbaření a sportovní aktivity. V obci najdete obecní úřad, obchod s potravinami, kostel a mateřskou školku, v sousední obci Libáň je i velmi malebné koupaliště. Ostatní občanská vybavenost se nachází v nedaleké Libáni a kompletní občanská vybavenost je v Jičíně (13 km).

Obec má velmi dobré dopravní spojení. V Praze jste autem po D10 cca 60 min., kromě toho je obec dostupná i autobusem, a to linkou 503 (směr Libáň – Jičín, aut. st.) nebo linkou 703 (směr Kopidlno – Dolní Bousov). Nejbližší lyžařský areál je 35 km od domu, další jsou v nedalekých Jizerských horách či Krkonoších.

Dům se nachází v klidné lokalitě obce, což zajišťuje klidný a relaxační životní styl, zároveň však není daleko od veškeré občanské vybavenosti a přírodních krás okolí. Nedaleko od domu protéká potok Bystřice. Místo představuje skvělou příležitost pro ty, kteří hledají útulný a funkční domov v malebném prostředí českého venkova.

Doporučujeme prohlídku. Pro bližší informace kontaktujte našeho makléře.

Prodej RD 2+kk s pozemkem 665 m2, Bystřice, okr. Jičín

Popis nemovitosti

Cenarezervováno v případě více zájemců, možnost prodeje prostřednictvím aukce, + provize RK
KategorieChalupa
LokalitaBystřice 108
OkresJičín
Velikost2 pokoje
Plocha užitná90 m²
Plocha pozemku665 m²
Plocha zastavěná328 m²
Plocha zahrady337 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Sklepano (6 m²)
KomunikaceAsfaltová, Štěrková
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva
PENB nedodán G
Stav zakázkyRezervováno
Číslo zakázky08142014
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder