Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej chalupy v České Kanadě – 175 m2, pozemek 2655 m2, Člunek - Jindřichův Hradec

Člunek 43

Prodej, Chalupa Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
prodáno

včetně poplatků, včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

!!! KOREKCE CENY, sleva o 2 090 000,- Kč!!!

Nádherné místo, výjimečný pozemek, soukromí, klid. Chaloupka aktuálně pro nenáročné majitele. V případě rekonstrukce nabídne unikátní prostorné bydlení v jihočeské vesnici.
Cena pozemku dle tržního posouzení 4 043 000,- Kč (479 m2 stavební, 2 176 m2 zahrada).

Láká Vás představa poklidného bydlení v jihočeské vesnici, která ctí venkovské tradice? Milujete klid, přírodu či turistiku?
Potom si Vám dovoluji exkluzivně nabídnout prodej venkovského stavení s rozlehlou zahradou v obci Člunek, jež se pyšní krásnými okolními lesy a rybníky a také je součástí přírodního parku „Česká Kanada“ s historickou úzkokolejnou železniční tratí.

Chalupa se skládá ze dvou částí s vlastním vchodem: z obytné (o dispozici 2 kk/2+1, kterou lze okamžitě využívat) a neobytné (dříve sloužící k bydlení nyní k uskladnění sezónních věcí). Nad oběma částmi domu je prostorná půda nabízející společně s neobytnou částí atraktivní prostory pro možné podkrovní bytové využití.

Při vstupu do obytné části se nalézá částečně krytá veranda umožňující příjemné posezení s výhledem do okolních luk, dále chodba se vstupy do ostatních částí domu. Hlavní místností je prostorný obývací pokoj (42 m2) s krbem a jídelním koutem. Probouráním stěny vnikl opticky rozdělený kuchyňský kout s kachlovými kamny a posezením. Dále je zde pokoj (20 m2) sloužící jako ložnice s přímým vstupem na chodbu, ze které je vstup do koupelny se sprchovým koutem a WC.
Vytápění je možno elektrickými radiátory v kombinaci s kamny na dřevo, dále je zde vodovod. Je možno připojení k místní kanalizaci.

Na pozemku, který je oplocen se nachází původní dřevěná stodola, bazén, sklep. Naleznete zde i vzrostlé stromy, skalky, keře a příjemná zákoutí.

Okolí nabízí celou řadu kulturních i přírodních zajímavostí, cyklostezek a památek. Toto místo je vhodné pro sportovní i turistické aktivity. V dojezdu do 30 min je celá řada jihočeských skvostů – Jindřichův Hradec, Kamenice nad Lipou, Pelhřimov, Třeboň, Telč a mnohem více.

Prodej chalupy v České Kanadě – 175 m2, pozemek 2655 m2, Člunek -  Jindřichův Hradec

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně poplatků, včetně provize
KategorieChalupa
LokalitaČlunek 43
OkresJindřichův Hradec
Velikost2 pokoje
Plocha užitná105 m²
Plocha pozemku2.655 m²
Plocha zahrady2.176 m²
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V
PlynIndividuální
OdpadTrativod
TopeníÚstřední elektrické
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14232085
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Autobus

Autobus

Obchod

Obchod

Restaurace

Restaurace

Jitka Melzmufová, DiS.
CENTURY 21 Harmony
+420 731 440 308
[email protected]
www.century21.cz/makler-jitka-melzmufova-dis-6121
IČ: 71931520

Jsem milá a empatická, vystudovala jsem zahraniční obchod. Od mládí mě však lákalo cestování a práce s lidmi, proto bylo následné studium cestovního ruchu jasnou volbou. Od roku 2006 podnikám v cestovním ruchu a provozuji ubytovací služby. Během mé dosavadní kariéry jsem získala bohaté zkušenosti v oblasti obchodu, pronájmu, komunikace a práce s lidmi. Jsem součástí realitní kanceláře Century 21 Harmony a mám za sebou nejeden úspěšný obchod. Vždy mě bavilo propojení nabídky s poptávkou s cílem spokojeného klienta. Největší odměnou mi je klient, který již neosloví konkurenci:-)

Kontaktovat makléře
bgJitka Melzmufová, DiS.