Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej Chalupu, 212 m² - Páleč

Páleč 74

Prodej, Chalupa
  • Stav: Dobrý
  • Částečně vybavený
4 850 000 Kč

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji útulnou chalupu vedenou jako rodinný dům o obytné ploše 54 m² s dispozicí 2+1 a celkové užitné ploše 107 m2, který se nachází v malebné obci Páleč. Táto nemovitost je ideální pro ty, kteří touží po klidném bydlení v srdci přírody, s výhodami venkovského života a přitom s dobrou dostupností do městské infrastruktury.

Dům je umístěn v klidné části obce, obklopen zelení a nabízí dostatek soukromí. Zahrada poskytuje prostor pro odpočinek a zážitky venkovního života, ať už se jedná o pěstování vlastní zeleniny nebo letní grilování s přáteli a rodinou.

Interiér domu o dispozici 2+1 je prakticky řešený a skládá se z obývacího pokoje, kuchyně, ložnice, koupelny s toaletou. Obytná plocha domu je 54 m2, dále je zde dílna o velikosti 18 m2 a stodola o velikosti 35 m2, které jsou součástí domu, ale momentálně neobývané. Po rekonstrukci těchto dvou místností je možné dům rozšířit a tak zvýšit jeho obytnou plochu. Dům má vlastní studnu a septik, ale zároveň je dům napojen na veřejný vodovod a kanalizaci. V srpnu je plánovaná rekonstrukce střechy a okapů, budou položené tašky DANUBIA, cihlové barvy.

Obec Páleč je známá svou přátelskou komunitou a klidným životním stylem. Tento dům je vhodný jak pro rodiny, tak pro jednotlivce, kteří hledají útočiště před městským ruchem. Pokud si přejete žít v harmonii s přírodou a zároveň mít komfortní domov, tento dům v Páleči je tou správnou volbou pro vás.

Prodej Chalupu, 212 m² - Páleč

Popis nemovitosti

Cena4 850 000 Kč včetně provize
KategorieChalupa
LokalitaPáleč 74
OkresKladno
Velikost2 pokoje
Plocha užitná107 m²
Plocha pozemku292 m²
Stav objektuDobrý
BudovaKamenná
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaSilnice
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace, Septik
TopeníÚstřední elektrické
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky02142089
Kontaktovat makléře