Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej, Rodinného domu 565 m² s pozemkem 1626 m² v obci Palupín u Strmilova.

Palupín 36, Strmilov

Prodej, Chalupa Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Nevybavený
  • Zahrada
prodáno

včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte hezké a prostorné bydlení v klidné oblasti v okolí Jindřichova Hradce? Dům, který vám umožní soukromí pro rodinné bydlení s prostornou zahradou ?
Obec Palupín je 4km od Strmilova, oblast nabízí cykloturistiku, pěší turistiku, houbaření a v blízkosti je Česká Kanada.
Dovolujeme si vám exkluzivně nabídnout ke koupi rodinný dům v obci Palupín která je vzdálená pouze 4 km od Strmilova. .Jedná se o dům kde byla provedena rekonstrukce přízemí a části podkroví. Dům o dispozici 4KK ( 3+1 dle libosti jak si zvolíte), je velmi prostorný s obytným podkrovím a dvěma vstupy do domu. V přízemí vstupní chodba, kotelna, koupelna, samostatná toaleta, prostorná kuchyně s jídelnou, dva pokoje, schodiště do podkroví, podkroví disponuje prostorným pokojem 30 m2, který by umožnil po předělení získat dva pokoje po 14,5 m2. Přízemí má další prostory, které by šly využít pro další místnost + malou technickou místnost nebo dílnu, dále se nabízí velký půdní prostor pro výstavbu. Dům je napojen na inženýrské sítě, elektřinu, obecní vodovodní řád, odpady jsou do domácí ČOV, ohřev vody je zajištěn bojlerem, vytápění domu zajišťuje ústřední topení s kotlem na tuhá paliva s rozvodem v mědi, dále je možnost mít v kuchyni s jídelnou krbová kamna na tuhá paliva a upravit si kuchyňskou linku podle sebe. Podlahy v přízemí jsou, keramická dlažba a dřevěná přebroušená podlaha, podkroví má plovoucí podlahu. Dům má uzavřený dvůr, který vám nabízí soukromí a přístup do velké hospodářské budovy o velikosti 80 m2, dále prostorný sklep o velikosti cca 9 m2, dále pak vstup do rozsáhlé oplocené zahrady k harmonickému využití, klidné zákoutí pro odpočinek, relaxaci, nebo pro podnikatelský záměr pro šikovného investora. Místo vás okouzlí nejenom klidem ale i možností využití. Rodinný dům nabízí mnoho možností k rodinnému bydlení a je vhodný i pro podnikání, rovněž lze uvažovat o výhodné investici se záměrem pronájmu nebo hospodaření. Lokalita je klidná a zároveň dostupná. Veškerá občanská vybavenost ve Strmilově, dobrá dojezdová vzdálenost do Jindřichova Hradce, Telče, Dačic. Pokud hledáte připravenou nemovitost k bydlení, tak vás rádi nemovitostí provedeme a podáme veškeré informace, pomůžeme vám zajistit také financování, dle vašich požadavků přímo na míru i včetně odhadů a pojištění. V případě dotazů nebo zájmu o více fotografií, kontaktujte prosím makléře nabídky, prohlídku doporučuji a budu se na vás těšit.

Prodej, Rodinného domu 565 m² s pozemkem 1626 m² v obci Palupín u Strmilova.

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně právního servisu
KategorieChalupa
LokalitaPalupín 36, Strmilov
OkresJindřichův Hradec
Velikost4 pokoje
Plocha užitná125 m²
Plocha pozemku1.626 m²
Plocha zastavěná565 m²
Plocha zahrady889 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaVenkovská
ZařízenýNe
Počet domů1
Počet objektů2
Sklepano (9 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14332051
Kontaktovat makléře