Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej, Chata, Bukovany okr. Benešov

Bukovany 13

Prodej, Chata Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Bazén
  • Zahrada
prodáno

včetně DPH, včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

V rámci All inclusive servisu si Vám dovolujeme nabídnout ke koupi dřevěnou novostavbu z roku 2015 o dispozici 3kk a užitné ploše 95 m2.
Přízemí domu o velikosti 57 m2 slouží jako společenský prostor a nabízí prostorný obývací pokoj s krbem spojený s kuchyní, ložnici, koupelnu se sprchovým koutem a WC. Ze zadní strany chaty je technická místnost. V horním patře naleznete 43 m2 velký pokoj, který slouží jako pokoj na spaní. V tomto prostoru, který lze pohodlně přepažit a získat tak více místností dle svých potřeb se nyní nachází 6 postelových lůžek. K zasloužené relaxaci a odpočinku Vám zde poslouží zastřešená terasa u domu, 16m3 bazén se slanou vodou anebo úžasná houpačka v udržované zahradě o rozloze 489 m2, která nabízí veškerý komfort.
Co se týká technických parametrů, dům má vlastní studnu a jímku na odpadní vody, střecha je ze střešní folie, vytápění domu zajišťují krbová kamna.
Obec Bukovany leží ve Středočeském kraji v ekologicky čistém prostředí Posázaví v okrese Benešov. Malebný zámek Konopiště je necelých 7 km daleko, pro milovníky přírody a vodních sportů je v blízkosti vodní přehrada Slapy nebo půjčovna lodí v nedalekém Týnci nad Sázavou. Pro spojení do Prahy můžete využít vlakovou zastávku Poříčí – Svárov, autem do centra necelých 30 minut.

Vzhledem k tomu, že nákup nemovitosti lze financovat hypotečním úvěrem, je součástí ceny konzultace s finančním poradcem a následně možnost získání hypotečního úvěru s exkluzivními podmínkami.
V případě více vážných zájemců o tuto nemovitost, může dojít k jednání o ceně.
Chatu vřele doporučujeme a zároveň preferujeme rychlé a korektní jednání. Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte pro bližší informace kontaktovat naši makléřku. Ráda Vás přivítá na nezávazné prohlídce.

Prodej, Chata, Bukovany okr. Benešov

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně DPH, včetně provize
KategorieChata
LokalitaBukovany 13
OkresBenešov
Velikost3 pokoje
Plocha užitná95 m²
Plocha pozemku489 m²
Plocha zastavěná57 m²
Plocha zahrady432 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaDřevěná
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
Rok výstavby2015
ZařízenýČástečně
Terasaano
Bazénano
KomunikaceNeupravená
TelekomunikaceKabelová televize
DopravaVlak, Silnice
VodaMístní zdroj
Elektřina230V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky144-12-232
Kontaktovat makléře