Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej chaty 51 m2

Chvalatice 210

Prodej, Chata Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Částečně vybavený
prodáno

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Perla jižní Moravy nebo také moravský Jadran. Vranovská přehrada si tyto přezdívky zasloužila díky své čisté vodě a písečným plážím. Mezi její nejznámější rekreační místa patří Bítov, kde stojí v první řadě u vody chata, kterou si můžete přizpůsobit vlastním představám.

Chata v původním stavu se nachází na poloostrově Velká Babka. Ten nabízí ideální podmínky pro odpočinek, lov ryb a společné chvíle s rodinou. Voda zde bývá vhodná ke koupání celé léto. Okolí chaty zpevňují kamenné rovnaniny tvořící tarasy s krásným venkovním posezením přímo nad vodou.

Na chatu se dostanete pěšky z hromadného parkoviště vzdáleného zhruba 10 minut chůze. Pohodlnější variantou je ale, díky vlastnímu přístupu do vody, příjezd lodičkou s elektromotorem. Z parkoviště na Kopaninkách, které je hned u kotviště, se dostanete na chatu za pouhých 7 minut plavby. Pramička společně s novým motorem a baterií je součástí prodeje.

Pokud v parném dni zatoužíte po studeném osvěžení, stačí se vydat do rovněž 7 minut plavby vzdálené hospůdky, případně můžete vyrazit na procházku do campu, ve kterém jsou další restaurace, obchod či dětské koupaliště.

Samotná podsklepená chata je 51 m2 velká. V přízemí najdete útulný obývací pokoj s litinovými kamny, prosklenou verandu s výhledem na vodu a okolní přírodu, kuchyň a toaletu. V patře na Vás čeká prostorná místnost s 5 lůžky na spaní.

Odpad je řešen záchodovou jímkou a dostatečné množství pitné vody vám poskytne nedaleká studánka. Elektřina zavedena není, je však možné zřídit připojení ze solárního panelu s měničem na 220 V pro provoz lednice a ostatních běžných spotřebičů. Pozemek pod chatou je v nájmu od lesů ČR.

Pojďte si odpočinout k vodě, nahodit udici a užít si ničím nerušený relax. Rád vám chatu představím na osobní prohlídce.

Prodej chaty 51 m2

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieChata
LokalitaChvalatice 210
OkresZnojmo
Velikost2 pokoje
Plocha užitná51 m²
Plocha pozemku30 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaDřevěná
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuSamota
ZástavbaRekreační
ZařízenýČástečně
Výtahne
Sklepano
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14422093
Kontaktovat makléře