Prodej chaty 31m² - Karlík

Karlík

Prodej, Chata Prodáno
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Částečně vybavený
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte přírodu a klid, tak to jste na správném místě. Dovolujeme si Vám nabídnout dřevěnou chatu s vlastním pozemkem na kterém stojí chata o zastavěné ploše 31 m2, která se nachází v obci Karlík přímo v lese.
K chatě se dostanete po nezpevněné cestě a dále po vyšlapané cestičce. Jedná se o dřevěnou chatu s dispozicí 1+kk s přistavěnou zastřešenou verandou z bílých cihel. Chata byla postavena v roce 1953.
Dispozice: zastřešená veranda s jídelním stolem, obývací pokoj vytápěný kamny na tuhá paliva (dřevo), kuchyň, toaleta s umyvadlem a lednicí. Toaleta - chemické WC.
Vstupní vchodové dveře na verandu jsou dřevěná, do obývacího pokoje jsou zabezpečeny mříží. Okna v objektu jsou jednoduchá dřevěná zabezpečena (okenicemi a mřížemi). Okna z obytných místností jsou orientována na jihovýchod, kuchyň na západ.
Chata je napojena na elektřinu 230V, vodovod a je možno se připojit na tlakovou kanalizaci, (přípojka vyvedena za chatou).
Podlahovou krytinu tvoří lino, dlažba. Střecha je plechová.

Obec Karlík se nalézá v údolí řeky Berounky, zhruba 22 km jihozápadně od centra hlavního města Prahy a 2 km od obce Dobřichovice, kde se nacházejí veškeré služby (restaurace, vinárny, kavárny, potraviny, lékárna, služby, atd.) Malebná krajina v lesích protkaná spoustou dobře značených turistických cest, je nanejvýš vhodná k rodinné rekreaci i nahodilým pěším výletům nebo cyklo túrám.
Těším se na Vás!

Prodej chaty  31m² - Karlík

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieChata
LokalitaKarlík
OkresPraha-západ
Náklady na bydlení140,-Kč/ měsíčně - elektřina
Velikost2 pokoje
Plocha užitná31 m²
Plocha pozemku31 m²
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuPolosamota
ZástavbaRekreační
Rok výstavby1953
ZařízenýČástečně
KomunikaceNeupravená
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace, Trativod
TopeníLokální tuhá paliva
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky09232041
Kontaktovat makléře