Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Chata, 3+kk, Lelekovice, ZP 64 m2, pozemek 2116 m2, obytné podkroví, příjezd k chatě, terasa, v klidu u lesa, výhled

Lelekovice 754

Prodej, Chata
  • Stav: Dobrý
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
6 500 000 Kč

včetně provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Samostatně stojící chata 3+kk v jihovýchodní části obce Lelekovice, ZP a nádvoří 64 m2, stojící na vlastním pozemku 2116 m2 (zahrada). Chata je připojená na vodu, elektřinu, s příjezdovou cestou až k pozemku.
Jedná se o stavbu se zděnou podezdívkou a zděným 1.NP, obytným podkrovím a sedlovou střechou krytou pálenou taškou. Objekt je ze dvou třetin podsklepen. Směrem na západ a v pohledu do údolí je orientovaná terasa. Okna chaty jsou orientována vůči všem světovým stranám.
Dispozice chaty: 1.NP: prostorné zádveří, velký obývací pokoj + kuchyňka, spížka, WC, schodiště do 2. NP, zde 2 podkrovní pokoje, částečně ve štítě půda. Suterén: podsklepení (sklep, dílna), umístěno čerpadlo na oběh vody. Okna dřevěná. Vytápění: kamna na tuhá paliva, možnost doplnit přímotopy. Na pozemku se nově nachází vrtaná studna, osazená čerpadlem, zdroj vody je dostatečně vydatný.
Chata je umístěná v horní části svažitého pozemku s menším rovným pozemkem před chatou. Na zahradě je jabloňový sad. Jedná se o klidné místo, nabízející soukromí a odpočinek, přesto v dosahu občanské vybavenosti a dopravní dostupnosti obce Lelekovice. V nejbližším okolí se nacházejí celoročně obyvatelné chaty i domy.

Chata, 3+kk, Lelekovice, ZP 64 m2, pozemek 2116 m2, obytné podkroví, příjezd k chatě, terasa, v klidu u lesa, výhled

Popis nemovitosti

Cena6 500 000 Kč včetně provize RK
KategorieChata
LokalitaLelekovice 754
OkresBrno-venkov
Velikost3 pokoje
Plocha užitná96 m²
Plocha pozemku2.180 m²
Plocha zastavěná64 m²
Plocha zahrady2.116 m²
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuPolosamota
Datum nastěhování28. září 2023
ZařízenýČástečně
Terasaano (18 m²)
Sklepano (20 m²)
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize
VodaStudna
TopeníLokální tuhá paliva
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky05432528
Kontaktovat makléře
Ing. Dana Valešová
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-dana-valesova
IČ: 75065827

Letos to je již sedmnáctý rok, co se věnuji práci realitní makléřky.

Po dokončení vysoké školy jsem pokračovala v postgraduálním studiu a hledala práci na přivýdělek. Oslovila mě nabídka práce na pozici realitní makléřky. O nemovitosti, investice a příběhy lidí jsem se vždy zajímala, ale tehdy jsem vůbec netušila, že navážu spolupráci s realitní kanceláří - tou první a jedinou - na tak dlouho.

Práci v realitách vnímám jako pomoc klientům při prodeji jejich nemovitostí, pochopení jejich přání i jejich potřeb. Každý obchod je individuální, ať už jde o délku prodeje, maximalizace tržní ceny, zatížení nemovitosti, vyřešení dědictví, návaznosti, vyjednávání při více majitelích a dalších skutečnostech.
Proto je tak důležité si předem prodeje vše povědět.

Věřím, že s pozitivním přístupem se pracuje snáze. Vždy mě potěší, když se se svými klienty setkávám u dalších úspěšných obchodů. Těším se i na spolupráci s Vámi

Kontaktovat makléře
bgIng. Dana Valešová