Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Rekreační dům, 5+kk, 285m2, Úštěk - Českolipské předměstí, okr. Litoměřice

Sídliště pionýrů 160, Úštěk - Úštěk-Českolipské Předměstí

Prodej, Chata
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
4 950 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Úštěk. Město s dávnou a bohatou historií, město, které je již desítky let památkovou rezervací, město, které leží na rozhraní CHKO České středohoří a Kokořínsko a také město, které svou malebností posloužilo jako kulisa k úspěšným filmům.
A právě v Úštěku, v jeho městské části Českolipské předměstí, nabízíme k prodeji řadový rodinný dům vhodný jak k trvalému bydlení, tak ke krásné a klidné rekreaci.
Dvoupodlažní dům s dispozicí 5+kk a celkovou užitnou plochou 285m2 prošel v roce 2006 kompletní technickou rekonstrukcí, kdy byla opravena střecha včetně trámů, nové jsou veškeré rozvody, dřevěná okna a nová zateplená fasáda. V roce 2017 byla v přízemí položena nová dřevěná podlaha včetně tepelné izolace. O vytápění domu se v současnosti stará elektrokotel s radiátory, ale dům lze pohodlně vytopit, přes rozvedené průduchy do patra, krásnými krbovými kamny na tuhá paliva, která tak tvoří přirozenou dominantu obývacího pokoje. Z této hlavní obytné místnosti je směrem do zahrady naistalována bezpečnostní elektrické roleta. Na dům a západně orientovanou zahradu také volně navazuje více než 50m2 velká společenská místnost/vinárna s otevřeným ohništěm, kam můžete pozvat na oslavu či jen na pár skleniček své přátele. Již zmíněná zahrada nabízí jedno určené parkovací místo pod pergolou a další na vlastním pozemku, stejně jako pohodlně před domem.
Hned u domu je autobusová zastávka, jen několik málo minut chůzí pak zastávka vlaková a stejně daleko rozlehlý rybník Chmelař, kde je písčitá pláž a veřejné koupaliště. V Úštěku je spousty pamětihodností, ale i základní školy, mateřská škola a další instituce pro pohodlné bydlení či rekreaci.
Pro bližší informace kontaktujte, prosím, makléře.

Rekreační dům, 5+kk, 285m2, Úštěk - Českolipské předměstí, okr. Litoměřice

Popis nemovitosti

Cena4 950 000 Kč včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieChata
LokalitaSídliště pionýrů 160, Úštěk - Úštěk-Českolipské Předměstí
OkresLitoměřice
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná285 m²
Plocha pozemku296 m²
Plocha zastavěná160 m²
Plocha zahrady150 m²
Užitná plocha přízemí155 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
OchranaOchranné pásmo
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední elektrické
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky02132193
Kontaktovat makléře
Jaroslav Kareš
CENTURY 21 Premium
+420 739 682 221
[email protected]
www.century21.cz/makler-jaroslav-kares
IČ: 76335615

Jaroslav Kareš se narodil v Praze, v roce 1976. Vystudoval SOU U Vinohradského hřbitova v Praze obor mechanik opravář pro letadla. Po základní vojenské službě začal pracovat v oblasti gastronomie, kde absolvoval několik kurzů, seminářů a školení na téma obchod a styk se zákazníkem, na jejichž základě nastoupil managerské pozice v předních pražských hotelích a restauracích. V roce 2009 začal působit, jako makléř ve franšízové realitní společnosti Century21, kde se postupem času stal vedoucím týmu s několika úspěchy na tuzemském i celosvětovém poli. Jaroslav Kareš hovoří česky a anglicky.

Kontaktovat makléře
bg