Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Podej chaty Chotýčany / Vitín s vlastním pozemkem

Vitín 10

Prodej, Chata
  • Stav: Velmi dobrý
  • Vybavený
1 780 000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Místo, kde vládne klid a mír. Chata obklopená hlubokými lesy, stojí na jižním svahu s krásným výhledem do okolí. Chatu, kterou si zamilujete nejen Vy, ale i celá rodina. Malované okenice, skříně a postele. Místo, které vás bude nabíjet pozitivní energií, místo kde budete odpočívat.

Chata Chotýčany / Vitín, přesně osada Na Libochové se nachází 20 minut autem od Českých Budějovic. Dřevěná chata 46 m2 stojí na vlastním pozemku o celkové výměře 433 m2. Jedná se o polosamotu, však v okolí jsou chaty, které jsou celoročně obývané. Chata má vlastní přípojku elektrické energie a přípojku s užitkovou vodou. Okolní lesy jsou proslavené houbařením a v těsném sousedství je rybník ke koupání.

Chata samotná je rozdělena na vstupní a obytnou část. Vstupní uzavřená veranda prosklena rohovým oknem je místem k posezení. V obytné části je spaní pro čtyři, najdete zde kamna, plynový sporák a jídelní stůl. Součástí chaty je dále skládek, toaleta a dřevník. Zápraží chaty je prakticky přestřešeno a příjemně chráněno před sluncem a deštěm.
Na pozemku stojí malý dřevěný altán. Chata má novou střešní krytinu, komín a celý pozemek je udržovaný a oplocený. Okolní pozemky jsou ve vlastnictví obce Vitín.

Prohlídku více než doporučujeme, tohle místo prostě musíte vidět. Těšíme se na Vás.

Podej chaty Chotýčany / Vitín s vlastním pozemkem

Popis nemovitosti

Cena1 780 000 Kč
KategorieChata
LokalitaVitín 10
OkresČeské Budějovice
Velikost2 pokoje
Plocha užitná47 m²
Plocha pozemku433 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaDřevěná
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuPolosamota
ZástavbaRekreační
ZařízenýAno
VodaMístní zdroj
Elektřina230V
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky15942002
Kontaktovat makléře
Aleš Facon
CENTURY 21 Facon Reality
+420 605 269 768
[email protected]
www.century21.cz/makler-ales-facon

Obchod s realitami je velká výzva. Této výzvě jsem podlehl již v roce 2001, kdy jsem nastoupil do developerské společnosti Jelen Development. Získával zkušenosti a postupem času na pozici projektového manažera vedl projekty výstavby rodinných domů, bytů a stavebních parcel. Dnes vím, že základem úspěšného realitního obchodu je bezchybná a kvalitní komunikace s klientem. Nabízím Vám klidný a bezpečným prodej, koupi nebo pronájem Vaší nemovitosti. Jsem připraven nabídnout velmi výhodné možnosti financování díky objemu prodávaných nemovitostí. Těším se na setkání s Vámi.

Kontaktovat makléře
bg