Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej činžovní domy, 1 343 m² - Praha - Modřany

Pertoldova, Praha - Modřany

Prodej, Činžovní domy
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Činžovní dům
info v RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme exkluzivně prodej domu s restaurací o velikosti 495 m2 a s pozemkem o celkové ploše 757 m² s možností přestavby na činžovní dům o velikosti až 1 343 m². Pozemek se nachází v městské části Praha 4 - Modřany a je situován na rohu ulic Hubičkova a Pertoldova.

Na pozemku v současné době stojí objekt pizzerie. Restaurace se sestává z přízemí a jednoho patra s otevřeným podkrovím (přízemí a první patro je také částečně ve středu otevřené). Celá budova je v současnosti užívána jako restaurace s kompletním zázemím a prodejnou ve východní části. V jižní části je k dispozici vjezd na pozemek s možností parkování. Objekt je částečně podsklepen a nachází se zde technické zázemí. Předmětem prodeje je 100 % obchodního podílu společnosti.

Nemovitost se nachází v obytné zóně a nabízí se tak možnost výstavby (nebo přestavby) bytového domu, na kterou byla vypracována studie. Ta počítá s celkovou 1343 m² (1443 m² včetně rezervy) v provedení: 1. PP (352 m²), kde bude technické zázemí a vjezdem ze severní části do garáží. Dále v 1. NP (387 m²) by se nacházely byty a retailovým prostorem, ve 2. NP (296 m²) a ve 3. NP (308 m²) by se již jednalo čistě byty. Zpracovaná studie počítá s nynější výškou budovy.

Městská část Modřany se nachází na jihozápadě Prahy, jejíž historie sahá až do 11. století. Lokalita v posledním desetiletí prochází poměrně výrazným rozvojem. Velkou devizou je výborná dostupnost do centra města s jedinečnou kombinací moderní rezidenční výstavby a ploch pro volnočasové aktivity. To činí z Modřan velmi vyhledávanou rezidenční lokalitu. Samozřejmostí je dostupnost veškeré občanské vybavenosti. V blízkosti objektu se nachází golfové hřiště, cyklostezky a parky.

Do centra města se dostanete autem nebo tramvají, a to ze zastávky “Poliklinika Modřany“ linek č. 2, 3, 17 a 21 za necelých 30 minut, nebo z autobusové zastávky “Násirovo náměstí“, vzdálené jen 70 m od nemovitosti na metro linky “C – Kačerov“. Výborné je i dopravní napojení na městský okruh. Letiště Václava Havla je vzdáleno pouze 35 minut jízdy autem.

Pro bližší informace kontaktujte našeho makléře.

Prodej činžovní domy, 1 343 m² - Praha - Modřany

Popis nemovitosti

Cenainfo v RK
KategorieČinžovní domy
LokalitaPertoldova, Praha - Modřany
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná1.343 m²
Plocha podlahová1.343 m²
Plocha pozemku757 m²
Plocha zastavěná443 m²
Plocha nebytových prostor452 m²
Počet podlaží3
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
Míst k parkování10
ParkováníAno
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky08134034
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder