Prodej garážového stání

Uprkova, Brno - Řečkovice

Prodej, Garáže Prodáno
prodáno

+ provize

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele si dovolujeme nabídnout jedno parkovací stání (12,5 m2) v uzamykatelném oddílu dvou míst na ulici Uprkova v Řečkovicích. Celkový vnitřní rozměr stání je 5 x 5 m a skládá se ze dvou parkovacích míst, přičemž každé má rozměry 5 x 2,5 m. Velikost průjezdu je 4,8 x 1,95 m. Vjezdová vrata mají rozměr 2,64 x 2,05 m. Celý objekt byl zrekonstruován před osmi lety a je ve výborném stavu. Prostor lze využít pro parkování vozidel nebo ke skladování. Pletivo je možné nahradit plechy, čímž se prostor zcela oddělí od druhého parkovacího místa. Nemovitost se nabízí k prodeji ihned. Pro více informací nebo osobní prohlídku mě kontaktujte na uvedeném čísle.

Prodej garážového stání

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize
KategorieGaráže
LokalitaUprkova, Brno - Řečkovice
OkresBrno-město
Plocha užitná12 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-05-058-1
Kontaktovat makléře
David Gablas
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-david-gablas
IČ: 07006942

"Moje cesta k realitám vede skrze prodej sušených plodů, jakožto brigády při studiu vysoké školy. Zde jsem zjistil, že mými hlavními přednostmi jsou osobní přístup ke každému zákazníkovi, dodržování nejvyšších profesních standardů a v neposlední řadě i zodpovědnost za práci, kterou vykonávám.
Dal jsem si za cíl přinést nový vánek do realitního odvětví. Ptáte se, jak toho chci dosáhnout? Mé hlavní zbraně jsou vytrvalost, vzdělávání se, kvalitní komunikace a maximálně srozumitelný průběh transakce pro všechny její účastníky. Svou práci stavím na pevných základech léty ověřené realitní praxe, avšak způsobem, jakým by ji měl vykonávat realitní makléř 21. století.
Náplní mé práce není pouze prodávání nemovitostí, ale také poradenství. Jelikož prodej i nákup nemovitosti není jednoduchý proces, rád zodpovím veškeré Vaše dotazy. Proto se na mě neváhejte kdykoliv obrátit prostřednictví e-mailu či telefonu. Velmi rád přivítám i anglicky mluvící zákazníky či dotazy v angličtině."

Kontaktovat makléře
bgDavid Gablas