Garáž, Oslavany, CP 20m2, elektrická vrata

Oslavany

Prodej, Garáže Prodáno
prodáno

včetně provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji zděnou garáž nacházející se v ulici Sportovní, v blízkosti bytových domů. Pozemek pod garáží je v osobním vlastnictví. Zastavěná plocha 20 m2. Do garáže je zavedena elektřina. Sekční garážová vrata. Přístup po obecní komunikace ve vlastnictví města Oslavany. Garáž je vhodná jako investice, momentálně je pronajata. Prodej je možný s nájemce. Bližší informace u realitního makléře.
Kupní cena nemovitosti uvedená v inzerátu je pouze orientační. V případě vyššího počtu zájemců může dojít i k jejímu zvýšení.

Garáž, Oslavany, CP 20m2, elektrická vrata

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize RK
KategorieGaráže
LokalitaOslavany
OkresBrno-venkov
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná20 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky05425076
Kontaktovat makléře
Anna Macková
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-anna-mackova
IČ: 01989634

Obchodní činnosti se věnuji již od roku 2000. Ale teprve práce realitní makléřky mně přinesla skutečné naplnění a radost z práce. Je úžasné, když mě práce baví a je zároveň mým koníčkem. Mojí specializací jsou návaznosti, tedy prodej stávajícího bydlení a hledání toho nového, vysněného. Na prvním místě jsou pro mě zájmy a potřeby klienta, tak jak si je společně stanovíme. Pro některé je to prodej za nejvyšší možnou cenu, pro jiné je důležitá rychlost prodeje. Pojem úspěšně ukončený obchod pro mě znamená spokojený klient. Svoji práci dělám zodpovědně a ráda, s některými klienty jsme se stali dokonce přáteli. Věnuji se prodeji bytů, domů, pozemků a rekreačních objektů. Působím v Brně a okolí, zejména se věnuji lokalitě Brno-Střed, Líšeň, Vinohrady, Židenice a Juliánov - v Líšni sama bydlím a důvěrně ji poznám. Vím, že pro většinu lidí je prodej či koupě nemovitosti celoživotním obchodem a proto jsem tu, abych Vás bezpečně provedla celým procesem. Pokud tedy chcete koupit či prodat svojí nemovitost, neváhejte se na mě obrátit, jsem tu pro Vás - jsem Vaše realitní makléřka.

Kontaktovat makléře
bgAnna Macková