prodej Garáže (družstevního podílu) 18 m² Písečná ul, Praha 8

Písečná 610/2, Praha - Troja

Prodej, Garáže Prodáno
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme ke koupi samostatnou garáž (družstevní podíl) v garážovém domě v ulici Písečná, Praha 8.

Garáž je poměrně dlouhá se základními rozměry 6,4 x 2,9 m a výškou 2,45 m (výška garáž. vrat je necelé 2 m), a umožňuje tak současné parkování vozidla i např. motorky. Garáž je osvětlená, u každé garáže je i zásuvka 220/230 V. Vjezd do garážového domu je ovládán pomocí dálkového ovladače, samotná garáž je uzamykatelná. Garážový dům je střežen ostrahou.

Garážový dům se nachází nedaleko metra Kobylisy (700 m, 2 stanice autobusem) s výbornou dostupností MHD - metro / tram / BUS.

Garáž (družstevní podíl) je možné převést do osobního vlastnictví, anuita je splacena.

prodej Garáže (družstevního podílu)  18 m² Písečná ul,  Praha 8

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieGaráže
LokalitaPísečná 610/2, Praha - Troja
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíDružstevní
Plocha užitná18 m²
Stav objektuDobrý
BudovaSkeletová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
DopravaMHD
Elektřina230V
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky12535006
Kontaktovat makléře
Ondřej Rose
CENTURY 21 General
+420 602 301 444
[email protected]
www.century21.cz/makler-ondrej-rose
IČ: 49659863

Jmenuji se Ondřej Rose a realitní činnosti se věnuji již více než 20 let. Za tuto dobu jsem získal cenné zkušenosti v celém spektru realitního trhu od správy nemovitostí, pronájmy bytových i nebytových prostor, prodej nemovitostí i celých developerských projektů, právní a administrativní agendu spojenou s převody nemovitostí, případně i pomoc s vyřizováním stavebních povolení pro své klienty a další služby. Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Praze i okolí, po dohodě i v celé ČR. Vždy mi záleželo nejen na profesionalitě a osobním přístupu, ale i čestnosti, tedy vlastnosti, která bohužel v dnešní době nebývá tak častá. Při své činnosti se řídím pevnými etickými zásadami a přistupuji ke svým klientům tak, jak bych si v jejich roli sám přál. Mým přáním je, aby se nám spokojení klienti či jejich známí nebo přátelé na základě kladných zkušeností vraceli a jsem rád, že se nám to daří. Svěříte li mi svou nemovitost, ať už se jedná o byt, dům, komerční prostory nebo pozemek k prodeji anebo k pronájmu, mohu Vám garantovat, že učiním vše proto, abyste byli spokojeni.

Kontaktovat makléře
bgOndřej Rose