Prodej nebytového prostoru, o velikosti 202,4 m2, Praha 3 - Žižkov

Kubelíkova, Praha - Žižkov

Prodej, Obchodní prostory Rezervováno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Nevybavený
  • Cihlová
  • Obchodní prostory
rezervováno

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme ke koupi nebytovou jednotku o celkové ploše 202,4 m2, nacházející se přízemí krásného rohového činžovního domu z roku 1906 v žádané lokalitě Praha 3 – Žižkov v blízkosti Mahlerových sadů.

Dům prošel v letech 2010-2013 kompletní rekonstrukcí vnějšího a vnitřního pláště, tzn. nová střecha, instalace nového výtahu, renovace společných prostor, výměna oken, výměna všech rozvodů (vody, elektřiny, plyn), dále výměna vstupních dveří do domu, i do jednotlivých bytů a byla provedena rekonstrukce sklepních prostor. V roce 2008 proběhla rovněž rekonstrukce plynu a vody.

Nebytová jednotka je v současné chvíli využívána pro účely České pošty. Lze ji využít jako sídlo firmy pro kanceláře, provozovnu, obchod. Nebytová jednotka sestává z kanceláře (o podlahové ploše 13, 84 m2), přepážkové místnosti (o velikosti 82,60 m2), předsíně a chodby (o velikosti 32,06 m2), telefonní budky (o ploše 1 m2), šatny (o velikosti 9,45 m2), 2x WC (o velikosti 1,75 m2 a 1, 62 m2) a kuchyňky (4,18 m2).

Součástí nebytového prostoru jsou dva (2) sklepní prostory nacházející se v suterénu, tj. 1. PP o celkové podlahové ploše 40,5 m2 (tj. 25,6 m2 a 14,9 m2).

V okolí nebytového prostoru se nachází veškerá občanská vybavenost – ZŠ Lupáčova, ZŠ a MŠ J. Seiferta, ZUŠ Učňovská, OA Praha, několik dětských hřišť či velké minigolfové hřiště, ale i řada restaurací a kaváren. Nakoupit můžete v řadě malých obchůdků v okolí, nebo cca 3 min. vzdáleném supermarketu Albert, popř. v NC Flora. Pro procházky lze využít nedaleké Mahlerovy sady s Žižkovským vysílačem, kde se v létě koná řada kulturních akcí, nebo Reigerovy sady, Parukářku či Višňovku. V docházkové vzdálenosti je i Nemocnice u sv. Kříže Žižkov.

Velmi dobrá dopravní obslužnost – tramvajová zastávka „Olšanské náměstí“ či „Lipanská“ je vzdálená cca 6-8 minut chůze s dojezdem na metro C „Hlavní nádraží“ nebo metro A „Flora“ do 10 minut. Autem se na magistrálu a následně Pražský okruh dostanete do 15 minut.

Pro bližší informace neváhejte kontaktovat našeho makléře. Doporučujeme prohlídku.

Prodej nebytového prostoru, o velikosti 202,4 m2, Praha 3 - Žižkov

Popis nemovitosti

Cenarezervováno
KategorieObchodní prostory
LokalitaKubelíkova, Praha - Žižkov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná202 m²
Plocha podlahová202 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1930
ZařízenýNe
Výtahano
KomunikaceAsfaltová
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
Stav zakázkyRezervováno
Číslo zakázky08124023
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Pošta

Pošta
aktuálně využívané jako pošta

MHD

MHD
6-8 min. chůze

Obchod

Obchod
Albert, NC Flora

Škola

Škola
ZŠ Lupáčova, ZŠ J. Seiferta

Školka

Školka
MŠ J. Seiferta

Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder