Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej jednotky v klidném vnitrobloku, Gorkého, 121 m2

Gorkého, Brno

Prodej, Ostatní komerční nemovitosti Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Ostatní
prodáno

cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení klienta nabízíme ke koupi prostor v širším centru města na ulici Gorkého v Brně. Nebytová jednotka se nachází v bytovém domě postaveném v krásném slunném vnitrobloku. Celková plocha je 121 m2. Prostor má oddělenou část pro kuchyňskou linku. Stylová koupelna s vanou, oddělené WC. Aktuálně je využíván jako ateliér. Je však možnost upravit i na investici na pronájem nebo vlastní bydlení. Vytápění je řešeno kombinovaným kotlem. Jednotka je po kompletní rekonstrukci, v podlaze je rozvedena elektřina.
Možnost relaxace na dvoře domu. Výborná dopravní dostupnost a občanská vybavenost. Pozicí ve vnitrobloku tak nabízí bydlení v zeleni, které není rušeno hlukem velkoměsta a zároveň se nachází v těsné blízkosti historického centra Brna. Největší předností je spojení klidu a výhledu do zeleně kombinované se snadnou dosažitelností historického centra Brna, včetně všech kaváren, restaurací, divadel a muzeí, které neodmyslitelně k Brnu patří a vytvářejí tak jeho nezaměnitelnou atmosféru. Nejbližší zastávky autobusů, trolejbusů a tramvají jsou vzdáleny jen několik minut chůze, stejně jako historické centrum města.
V blízkosti ZŠ se sportovními třídami, MŠ, botanická zahrada. V okolí do 0,5 km se nachází několik vysokých škol. Parkování na ulici.
Nemovitost je velmi zajímavá možností využití v kombinaci s velmi žádanou lokalitou.

Prodej jednotky v klidném vnitrobloku, Gorkého, 121 m2

Popis nemovitosti

Cenaprodáno cena k jednání
KategorieOstatní komerční nemovitosti
LokalitaGorkého, Brno
OkresBrno-město
Plocha užitná121 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-04-455
Kontaktovat makléře
Iveta Friedbergová
CENTURY 21 All Inclusive
+420 734 799 447
[email protected]
www.century21.cz/makler-iveta-friedbergova
IČ: 88740064

V oblasti realitního trhu se pohybuji od roku 2009. Proto jsem se rozhodla být součástí světové jedničky v oblasti realitních služeb Century 21. Se vzděláním v oblasti ekonomie a marketingu jsem získala ideální předpoklady pro práci makléře. Vždy kladu důraz na seriózní a profesionální přístup. Důvěryhodnost a právní ochrana klienta před všemi riziky, největší realitní síť na světě – to jsou atributy, které Vám zaručí maximální rychlost
a spokojenost při všech realizovaných transakcích. Specializuji se na aktivní vyhledávání dle Vašich požadavků.

Moje krédo je: jednat a konat vždy v zájmu klienta

Kontaktovat makléře
bgIveta Friedbergová