Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej pozemky pro bydlení, 1 170 m² - V Kotlině, Beroun

V Kotlině, Beroun

Prodej, Pozemky pro bydlení
  • Bydlení
  • Voda
  • Elektřina
  • Odpad
  • Komunikace
  • Telekomunikace
6 490 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Výhodná a nevšední příležitost – stavební pozemek o výměře 1054 m2 ve stabilizovaném území se stávající stavbou zděné chaty o zastavěné ploše 46 m2, v lokalitě Beroun-Závodí v ulici v Kotlině. Možnost bydlení v přírodě na dohled od centra města Beroun. Aktuálně je pozemek v územním plánu města Beroun veden jako plochy RI (rekreace individuální), ale majitel má podanou žádost na převedení pozemku na plochy SM1/BI (smíšené a bydlení individuální). ÚP se bude znovu projednávat v letošním roce.

Dovolujeme si Vám nabídnout prodej částečně zasíťovaného svažitého pozemku parc. č. 575/31 nepravidelného tvaru o celkové výměře 1054 m2, který je z části zastavěn zděnou budovou chaty, která je sice užívána, ale je technologicky a morálně zastaralá a je vhodná k demolici, jež nebude finančně ani technologicky náročná. Jedná se o pozemek s velmi dobrou dopravní dostupností do centra Berouna a Prahy. Pozemek umožňuje svým charakterem bydlení uprostřed přírody a zároveň ve městě, je přístupný ze slepé veřejné panelové komunikace (ul. V Kotlině) a po pozemku parc. č. 575/1, jež je v podílovém spoluvlastnictví (id. 1/3). Z IS je na pozemku k dispozici E, VV, (plný signál alternativně O2/TM - 4G LTE). Další technické specifikace k dispozici u makléře. Rozšířená občanská vybavenost je v centru Berouna (cca 1 km), plná pak v Praze. Dopravní dostupnost do Prahy je vynikající, k dispozici je D5 (EXIT 18, 14), PID, SID, ČD.

Výhodné financování koupě a následné eventuální výstavby je možné zajistit v rámci komplexních služeb RK.

Prodej pozemky pro bydlení, 1 170 m² - V Kotlině, Beroun

Popis nemovitosti

Cena6 490 000 Kč včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaV Kotlině, Beroun
OkresBeroun
Plocha pozemku1.170 m²
StavbaRekreační chata
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
KomunikaceBetonová, Zpevněná
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina400V
OdpadJímka
TopeníLokální tuhá paliva
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky11543012
Kontaktovat makléře
Mgr. Ondřej Jaroš
CENTURY 21 Berounka Reality
+420 606 214 680
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-ondrej-jaros
IČ: 04437080

Logickým vyústěním mé více jak patnáctileté praxe v oblasti hypotečního bankovnictví, oceňování nemovitostí a právní podpory, byla právě volba oboru obchodování s nemovitostmi, jako jednoznačné pokračování mé další profesní dráhy. Bohaté zkušenosti získané v minulosti nyní rozvíjím již sedmým rokem v oblasti obchodu s nemovitostmi. Ve spojení se silným partnerem nastavuji vysoký standard v poskytování realitních služeb především v regionu Berounsko, který velmi dobře znám a který je zároveň mým domovem.

Kontaktovat makléře
bg