Stavební pozemek 700m2 k prodeji, Brandýs nad Labem - Stará Boleslav

Mělnická 261/47, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Stará Boleslav

Prodej, Pozemky pro bydlení
  • Bydlení
  • Voda
  • Elektřina
  • Odpad
  • Telekomunikace
5 950 000 Kč

cena včetně provize RK, včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme předprodej stavebních pozemků o výměře 700 m2 a více, situovaných cca 1 km od historického centra Staré Boleslavi, okres Praha - východ, ul. Mělnická. Pozemky budou zasíťovány (komunikace, kanalizace, vodovod, elektřina, telekomunikace) v místě bude postupně budována nová infrastruktura - obchod, školka, BUS zastávka či cyklostezka. Pozemky se nachází ve velmi hezké a klidné lokalitě, nedaleko Proboštských jezer, dále ve směru na Ovčáry se nachází jezero Lhota a Křenecké jezero. Stará Boleslav je historicky významné místo, jedná se o nejstarší poutní místo v českých zemích a od roku 1992 je centrum města historickou památkovou zónou. Vynikající dopravní dostupnost do Prahy 15 min. metro Praha - Černý Most.
Možnost výběru z vyznačených pozemků na plánku, cena 8500Kč/m2. Stavební pozemky, čeká se na schválení regulačního plánu. Pro bližší informace kontaktujte makléře.

Stavební pozemek 700m2 k prodeji, Brandýs nad Labem - Stará Boleslav

Popis nemovitosti

Cena5 950 000 Kč cena včetně provize RK, včetně provize
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaMělnická 261/47, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Stará Boleslav
OkresPraha-východ
Plocha pozemku700 m²
ZástavbaObytná
TelekomunikaceKabelové rozvody
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky01733221
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

MHD

MHD
bus 15 min. na metro Černý Most

Mgr. Barbora Merknerová
CENTURY 21 Ruby
+420 608 662 147
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-barbora-merknerova
IČ: 76669441

V Ruby pracuji již od roku 2010 a za tu dobu jsem měla příležitost načerpat bohaté zkušenosti s prodejem rodinných domů, bytů a pozemků. Mnohdy šlo o komplikované případy – propojení prodeje jedné nemovitosti a koupě jiné, řešení prodeje nemovitosti v exekuci, hledání prvního bytu ke koupi či pronájmu. Za každým prodejem nebo pronájmem se skrývá minimálně jeden lidský příběh, k jednotlivým obchodům proto přistupuji tak, abyste ve mně našli důvěru a oporu a zároveň vám nechyběl profesionální pohled. Pokud se na mě obrátíte, ráda vás vyslechnu, navrhnu vhodné řešení a postarám se o to, aby obchod proběhl rychle a bez zbytečných zádrhelů. Váš klid a spokojenost jsou u mě na prvním místě. Své zkušenosti z praxe se snažím předávat dál členům mého týmu a jde mi především o to, abychom tu všichni byli pro naše klienty a byli připraveni poskytnout vám kvalitní realitní servis a informovali vás o aktuálních právních úpravách souvisejících s vaším případem.

Kontaktovat makléře
bgMgr. Barbora Merknerová