Pozemek pro developerský projekt, Brno-Žebětín, CP 5882 m2

Brno - Žebětín

Prodej, Pozemky pro bydlení
  • Bydlení
4 500 Kč za m²

Popis a parametry nemovitosti

Zn-10 to je dle aktuálně projednávaného územního plánu města Brna značka lokality Žebětínský statek zajišťující rozvoj bydlení, navazující na současnou výstavbu lokality Kamechy s charakterem staveb B/r2, tedy bydlení rezidenční ve výškové úrovni 2, s výškou stavby 3-10 m.

V této lokalitě připravujeme soubor pozemků vhodný pro investory, který mají zkušenosti s developerský projekty. Tento soubor pozemků se nabízí jako celek, s celkovou plochou 5882 m2.

Jednou z podmínek pro výstavbu v této lokalitě je dle chystaného územního plánu zpracování územní studie-12, kterou bude zadávat město. Každý z investorů si ale může nechat vypracovat svou studii, kterou se může město nechat inspirovat, při zpracování své studie území. Investor by měl dbát také na místní obojživelníky a navrhnout jim opatření podporující jejich migraci.

Výstavba v této lokalitě je také podmíněna vybudováním východní částí obchvatu Žebětína, který zajistí přístup po komunikaci do této lokality, na jehož první etapu bylo vydáno územní rozhodnutí o umístění stavby 5.2.2021. V dolní části této lokality je již v přípravě jiný developerský projekt, na který by se dalo po dohodě s investorem tohoto projektu s výstavbou navázat.

Spojení s městem Brnem zajišťuje Dopravní podnik města Brna pomocí autobusové linky 52 z Mendlova náměstí, přes Žebětín až do Bystrce a zase zpátky. Okružní jízdu přes sídliště Kamechy zajišťuje linka 54. Katastrem Žebětína prochází část trasy nedostavěné „Hitlerovy“ exteritoriální dálnice Vídeň - Vratislav, na jejímž tělese zde byla v 80. letech vybudována zčásti čtyřproudová silnice do Bystrce.

V roce 2013 byla dostavěna nová škola ZŠ Brno Otevřená. V obci je též mateřská škola s pracovišti Drdy 25 a Kohoutovická 33.

Na katastru Žebětína se rozkládá řada lesů, ve kterých se nachází následující maloplošná chráněná území Augšperský potok a Pekárna. Dalším maloplošným chráněným územím na katastru Žebětína je přírodní památka Žebětínský rybník. V lese na východě katastru Žebetína se nachází památný strom dub „Troják“.

Pozemek pro developerský projekt, Brno-Žebětín, CP 5882 m2

Popis nemovitosti

Cena4 500 Kč za m²
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaBrno - Žebětín
OkresBrno-město
Plocha pozemku5.882 m²
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky054-13-349
Kontaktovat makléře
Lukáš Peterek
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-lukas-peterek
IČ: 74654071

Pro získání potřebných zkušeností, jsem se na začátku své praxe, jako nezkušený nováček, musel do práce pořádně opřít. I dnes svým makléřům říkám, že stát se realitním makléřem je, jako byste si otevřeli na rohu prodejnu kol, ale na kole nikdy nejezdili. Je třeba si osvojit obchodní a komunikační dovednosti, právní znalosti, ale nejvíce mě i přesto naučila praxe. Vložené úsilí se mi, ale začalo vracet už v začátku, v podobě spokojených klientů, a tak to trvá až do dneška.

Jsem rád, že za posledních devět let, co se na realitním trhu pohybuji, mohu konstatovat, že se hodně věcí změnilo k lepšímu, ale také vím, že nás ještě spoustu práce čeká. Jako velmi pozitivní vnímám, velký posun v komunikaci s Vámi jako samotnými klienty. V mých očích je realitní makléř nejen profesionální obchodník s nemovitostmi, ale i člověk, který chápe Vaše potřeby a přání a snaží se nalézt pro ně adekvátní řešení.

Moji klienti mě naučili, jak je třeba se o ně starat a věnovat jim stejnou péči jako svým přátelům. Rád vidím, když je klient s mojí práci spokojený a doporučuje mě dále svým přátelům, známým a sousedům. A to mě v realitách doposud drželo a věřím, že ještě spoustu let držet bude.


Více o mě a mé práci naleznete na www.lukaspeterek.cz"

Kontaktovat makléře
bgLukáš Peterek