Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej stavebního pozemku 1644 m² se zahradou 4176 m², Medonosy-Osinalice

Medonosy - Osinalice

Prodej, Pozemky pro bydlení
  • Bydlení
  • Voda
  • Elektřina
  • Odpad
  • Komunikace
  • Telekomunikace
4 800 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Pokud toužíte po pozemku uprostřed přírody a v prostředí absolutního klidu, tak do tohoto kouzelného místa se myslím zamilujete hned na první pohled. Najdete zde ideální místo pro procházky po chráněné krajinné oblasti Kokořínsko, koupání uprostřed přírody, pěší turistiku a cykloturistiku k typickým kokořínským pískovcovým skalám, nebo pro houbaření. V zimě zde myslím rádi vyrazíte na běžky.

Osinalice jsou malebná obec se zachovalou původní architekturou, ležící v nádherném údolí uprostřed krásné přírody kokořínských lesů, jen dvacet kilometrů od Mělníka. Po příjezdu zde okamžitě pocítíte, že čas jako by se zastavil. Vesnička má pouze dvacet sedm adres a většina z nich je trvale obydlena. Z jejího údolí se otevírá nádherný pohled na lesy, louky a svahy, pokryté květinami a vzrostlými stromy. Nikoliv náhodou je v obci zřízen hřebčín , lesní školka a pořádají se zde workshopy s ekologickou tématikou.

Máte-li rádi zahradničení, tak Vaše nápady a invence zde nenajdou téměř žádné hranice, a zkušený zahradník Vám určitě pomůže ve Vašem novém domově vytvořit naprosto unikátní prostředí. Budete-li chtít žít v souladu s přírodou, a být zároveň maximálně soběstační, vybudujete si zde takové vlastní hospodářství, které Vám bude jak zdrojem radosti, tak částečně i obživy. Záleží jen na Vás, zda tuto oázu klidu a pohody spojíte s pěstováním vlastních květin, ovoce, zeleniny, možností provozování agroturistiky pro návštěvníky tohoto kraje či pořádání workshopů různého zaměření, případně i s chovem domácích zvířat. V zadní části pozemku se nachází podzemní sklípek, který je možno používat jako vinný sklep nebo na skladování ovoce a zeleniny.

Stavební pozemek o ploše 1.644 m² doplňuje zahrada o výměře 4176 m². Současní majitelé Vám mohou poskytnout i již schválený vlastní projekt výstavby domu pro rekreační účely o podlahové ploše 125 m², a to včetně návrhu uspořádání celého pozemku, zahrnujícího terénní úpravy, umístění zahradního domku s terasou, s prostorem na grilování a posezení s přáteli, výsadbu ovocných stromů, výstavbu schodiště do horní části zahrady a podobně.

Nechte se okouzlit touto léčivou lokalitou, kde si můžete užít květiny z vlastních záhonů, potraviny z vlastních výpěstků a radost z chovu domácích zvířat.

Přijďte na tento výjimečný pozemek podívat.

Prodej stavebního pozemku 1644 m² se zahradou 4176 m², Medonosy-Osinalice

Popis nemovitosti

Cena4 800 000 Kč včetně provize, včetně právního servisu
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaMedonosy - Osinalice
OkresMělník
Plocha pozemku1.644 m²
ZástavbaObytná
OchranaCHKO
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, Autobus
VodaStudna
Elektřina230V
OdpadSeptik
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky14443184
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Autobus

Autobus

Školka

Školka

Ing. Martin Hais
CENTURY 21 4fin Reality Praha, Ke Štvanici
+420 226 256 126
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-martin-hais
IČ: 63114208

Několik předchozích let jsem pracoval v největších českých bankách v různých obchodních pozicích včetně těch manažerských. Společně s týmem spolupracovníků jsem se zde spolupodílel a nesl osobní zodpovědnost za realizaci jedinečných obchodních transakcích s nadnárodními společnostmi a lídry českého trhu, které nikoliv ojediněle dosahovaly řádů miliard českých korun.

Předchozí dlouholetá zkušenost a práce s těmi nejnáročnějšími firemními manažery a vlastníky, se mi stala více než dobrým základem pro mé současné profesní zaměření. Realitnímu zprostředkování se úspěšně věnuji od dubna roku 2021 . V červnu letošního roku jsem navázal spolupráci se společností 4Fin Reality Better together, která je součástí nadnárodní skupiny Century 21.

Mám vysokoškolské vzdělání ekonomického směru , hovořím anglicky a německy, a pracuji tedy jak pro českou, tak i zahraniční klientelu. S mými klienty nejčastěji diskutujeme aktuální vývoj realitního trhu, výši prodejní ceny nemovitosti, možnosti financování nového bydlení nebo otázku jak sehnat slušného nájemníka.

Mojí největší osobní motivací a odměnou je spokojenost obou stran obchodu a klient, který se ke mně s důvěrou vrací.

Kontaktovat makléře
bgIng. Martin Hais